Forum avocaţi > Civil

Accident rutier, proces civil pentru pagube materiale

1  2  Final
 17-10-2016
Brasov

Buna seara!
Acum o luna de zile am facut un accident rutier in care eu am fost vinovatul.
Accidentul nu s-a soldat cu victime. Si nu consumasem bauturi alcoolice. Domnul in care am intrat cu masina nu a vrut sa facem amiabila si am asteptat sosirea echipajului de politi. acesta a intocmit procesul verbal sanctionaduma pe mine cu legile in vigoare. Si pagubitului dandui polita de asigurare RCA penru reparatiile masi. Acum el mi-a intentat proces civil pentru despagubiri pagube materiale. Ce am de facut? Si ce probabilitate am sa castig procesul acesta daca se poate sa imi ziceti?
Răspunde
 17-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Tb sa va apărați. In mod normal pagubele ar fi tb reparate prin polița rca. La ce societate ati avut asigurarea ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-10-2016
Brasov

La Carpatica. Am uitat sa spun ca masina era de firma nu era personala si a dat si societatea la care lucrez in judecata .
Răspunde
 18-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui introdusa in proces firma de asigurare, in calitate de parte responsabila civilmente.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Nu lasati lucrurile asa. Atata timp cat s-a incheiat un proces verbal si i-ati inmanat polita RCA care era valabila..... Ati luat legatura cu dansul? A reparat masina? Cam cat a costat reparatia?

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-10-2016
Brasov

Nu am mai luat legatura cu el. Nu stiu daca masina estereparata, dar stiu ca toate costurile si cat mi-a cerut el sunt undeva la suma fabulasa de 20000 de euro. in schimb masina costa doar jumatate din suma din anul care este fabricata. pana astazi. Mentionand ca masina nu este dauna totala.
Răspunde
 19-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Razvan1993 a scris pe 18-10-2016:
Nu am mai luat legatura cu el. Nu stiu daca masina estereparata, dar stiu ca toate costurile si cat mi-a cerut el sunt undeva la suma fabulasa de 20000 de euro. in schimb masina costa doar jumatate din suma din anul care este fabricata. pana astazi. Mentionand ca masina nu este dauna totala.

Buna ziua,

Va recomand sa apelati la un avocat, intrucat in situatia dvs. trebuie introdus si asiguratorul RCA in cauza cat mai repede si trebuie lamurita situatia inca din faza incipienta a procesului.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2016

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Aveti la dispozitie un termen de 25 de zile sa formulati intampinare, sa propuneți probe si sa chemați in garantie asiguratorul.

Va trebui sa cereți o expertiza care sa stabilească valoarea reală a pagubelor cauzate.

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2016
Brasov

Cam ce suma de bani ma costa tot procesul acesta? Sa stiu si eu la ce sa ma astept. In termen de 25 de zile calanderistice sau lucratoare? Va multumesc pentru sfaturi!
Răspunde
 20-10-2016

Bucuresti
0723639378
www.avocat-gerber.ro
Facebook
25 de zile calendaristice de la primirea actiunii.
Veti plati taxa timbru, onorariu expert, onorariu avocat.
Ii veti recupera in cadrul cheltuielilor de judecata.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Nu putem aprecia o suma exacta, insa va trebui sa achitati taxa de timbru, onorariu de expert in situatia in care se va efectua expertiza si onorariu de avocat daca veti apela la serviciile unui avocat care sa va apere interesele in fata instantei. Acesti bani ii veti putea solicita la finalul procesului, ca fiind cheltuieli de judecata in cazul in care dvs veti castiga.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Aveți posibilitatea să vorbiți cu mai mulți avocați deoarece cuantumul onorariului nu este fix. Nu este un proces în care să lăsați lucrurile fără control.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-09-2018
Vizitator
Bună ziua am și eu o problemă cu un proces civil
Răspunde
 06-09-2018
Vizitator
Am fost vinovată am trecut pe culoarea roșie și a întrat o mașină în mine nu au fost victime nici eu nici șoferul celelalte mașini. Soacra mea fii la mine în mașinăa avut unele probleme acum șoferul de taxi îmi cere 1300 de euro pentru a putea cumpăra alta mașina ca asigurarea nu ii oferă toți bani necesari pentru cumpărarea altei mașini și ma suna sa ii dau bani dacă nu intenteaza proces civil ce pot face
Răspunde
 06-09-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Musina Ioana a scris pe 06-09-2018:
Am fost vinovată am trecut pe culoarea roșie și a întrat o mașină în mine nu au fost victime nici eu nici șoferul celelalte mașini. Soacra mea fii la mine în mașinăa avut unele probleme acum șoferul de taxi îmi cere 1300 de euro pentru a putea cumpăra alta mașina ca asigurarea nu ii oferă toți bani necesari pentru cumpărarea altei mașini și ma suna sa ii dau bani dacă nu intenteaza proces civil ce pot face

Asigurătorul RCA ar trebui să suporte cheltuielule necesare pentru reparație. Luați legătura cu asigurătorul și vedeți care este situația. De ce vrea șoferul să cumpere altă mașină ? Nu se pot face reparațiile necesare ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-09-2018
Vizitator
Conducătorul celuilalt autoturism a spus ca are dauna totala și ca asigurarea ii da doar4500 de euro pe mașină a luat 800 de euro și ii mai trebuie 1300 de euro ca să își ia mașină din 2016 cum era a lui. Și mi-a zis dacă nu ii dau banii deschide proces civil ca nu poate sa își cumpere mașina și ca nu poate munci ca era taximetrist
Răspunde
 07-09-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Musina Ioana a scris pe 07-09-2018:
Conducătorul celuilalt autoturism a spus ca are dauna totala și ca asigurarea ii da doar4500 de euro pe mașină a luat 800 de euro și ii mai trebuie 1300 de euro ca să își ia mașină din 2016 cum era a lui. Și mi-a zis dacă nu ii dau banii deschide proces civil ca nu poate sa își cumpere mașina și ca nu poate munci ca era taximetrist

Conducatorul celuilalt autoturism poate avea orice pretentie, insa in situatia in care va actioneaza in judecata, instanta va aprecia in functie de probele ce urmeaza a se administra daca aceste cereri sunt sau nu fondate.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-09-2018
Vizitator
Șoferul celulita autovehicul îmi cere bani asa fără proces acuma menționez ca tot eu iam plăti platforma. Și dacă nu ii dau bani cei 1300 de euro atunci ma cheamă în judecata în procesul civil. Ce ma sfătuiți va rog sa ma ajuți
Răspunde
 08-09-2018
Vizitator
Iam dat polița RCA dar a zis ca e e suficient de despăgubit ca nu poate sa acopere cheltuieli de reparare a mașinii și acum îmi cere bani
Răspunde
 08-09-2018

Bucuresti
0746938774
Facebook
Daca ii veti da anumite sume fara vreo dovada, soferul in cauza poate formula si alte pretentii. Indicat ar fi sa asteptati sa va dea in judecata, atat timp cat dvs. ati fost de buna credinta, insa daca doriti sa ii dati bani pentru pretentiile solicitate, ar fi bine ca plata sa se efectueze in fata unui notar.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.