Forum avocaţi > Civil

Amenda Politie-Tulburarea ordinii publice

19-10-2016
Vizitator
Buna ziua.Am si eu o mare nelamurire.Acum 2 saptamani in timp ce ma intorceam cu niste amici dintr-o cafenea am fost injurati fara motiv de un grup de 3 baieti acestia apoi plecand si asteptandu-ne in fata caminului cu un cutit.Unul dintre ei urla la noi ca ne omoara si ne va tine minte mai apoi ridicand cutitul asupra unui prieten spunandu-i "te sperii de cutit.te sperii nu?"Acesta vazand ca este amenintat a chemat politia si cei 3 au fost bagati in duba si luati la sectie.
A doua zi seful de camin ne-a cerut numele noastre pentru a le da la politie ca sa ne cheme sa dam si noi declaratie despre cele intamplate.
Acum urmeaza problema.Nici unul dintre noi nu a fost anuntat sa mearga sa dea declaratie timp de 2 saptamani pentru ca azi sa aflam ca suntem buni de plata fiecare cu cate 200 RON pentru deranjarea ordinii si linistii publice primind amenda acasa pe care se specifica ca nu ne-am prezentat la declaratii (nefiind anuntati de nimeni ca ar trebui sa mergem) .Aceasta amenda nici macar nu are semnatura noastra noi afland de ea abia cand a ajuns acasa.
Ne gandeam sa mergem luni la tribunal pentru a o contesta.Ar exista o varianta mai buna?Sau ce e de facut?Precizez ca nimeni nu i-a agresat pe acei indivizi in niciun fel.
O seara buna!
Răspunde
 19-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Contestati amenda in instanta, in termenul prevazut de lege.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-10-2016

Mizeria din MAI a de nedescris!
Asa am patit si eu! Am sunat la 112 pentru ca eram atacata de un caine periculos si stapanul statea in scara blocului si il lasase complet liber si fara botnita.. Au venit dupa 30 de minute ca sa ii dea aluia, prieten cu politia, timp sa dispara... Si cand au venit, furiosi nevoie mare ca i-am deranjat... m-au amendat pe mine cu 500 lei ca am alertat in fals!

Mizerie mare de tot acolo.
Am contestat si am castigat dar .. eforturile mele pentru a castiga au fost foarte mari. Si bani si energie si timp. Pentru ca militienii sa stea si acum nepedepsiti in vreun fel. Cheltuielile de judecata mi le va plati poporul roman, nu mizeriile care au dat amenda pe nedrept.
Cititi legea contraventiilor. E foarte utila in formularea apararii dvs. Si martorii la proces sunt foarte importanti sau inregistrari audio video, tot ce poate fi probat. Si apoi, va sugerez, faceti-le o plangere penala pentru abuz in serviciu la politai, ca merita! Succes!
Răspunde
 19-10-2016
Vizitator
Va multumesc frumos pentru raspuns.Luni voi merge pentru a depune contestatia si plangerea impotriva politistilor.Cam cat timp ar putea dura pana la sosirea raspunsului la contestatie?
Răspunde
 19-10-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Dragan Daniel a scris pe 19-10-2016:
Va multumesc frumos pentru raspuns.Luni voi merge pentru a depune contestatia si plangerea impotriva politistilor.Cam cat timp ar putea dura pana la sosirea raspunsului la contestatie?

Plangerea impotriva procesului verbal prin care ati fost amendat presupune formarea unui dosar pe rolul instantei, depunerea unei intampinari din partea Politiei care v-a aplicat amenda, acordarea a doua-trei termene de judecata pentru solutionarea plangerii si eventual pentru audierea de martori. Poate dura intre 6-12 luni.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.