| Sunt in divort cu sotul meu dupa 32 de ani de casnicie, ani in care el s-a bucurat de toata libertatea,mai ales ca a avut permanent functii de conducere si a cochetat cu diverse femei cu care nu si-a recunoscut relatiile amoroase in procesul de divort, dar pe care , fata de mine le-a recunoscut si de fiecare data a promis ca va reveni la familie.Ultima relatie care de fapt l-a determinat sa dea divort, nu a recunoscut-o decat dupa vreo 3 ani, spunandu-mi in toata aceasta perioada ca nu are pe nimeni ,desi eu banuiam.Am aflat prin 2013-2014,cand am surprins comunicarea cu ea pe facebook.Pe pagina lui de facebook, la rubrica Evenimente din viata, apare ca este casatorit din 2010, ceea ce nu este adevarat, noi fiind casatoriti din anul 1983. Probabil ca luat de val, s-a simtit,,, casatorit""in noua lui relatie si a vrut sa o stie toata lumea!Deasemenea la rubrica Membrii familiei, l-a inscris la acea data numai pe fiul nostru, pe mine neincluzandu-ma.Eu am scos de pe facebook inscrisurile si le-am adus ca probe in instanta.El a motivat ca la o actualizare a datelor, calculatorul a facut o eroare si ar fi aparut acele date Este credibila o asemenea minciuna? .Precizez ca locuim in provincie,iar sotul meu a fost detasat in interes de serviciu la Bucuresti in 2010,unde a ramas definitiv. Multumesc, cu stima, Maierean. |
|