Forum avocaţi > Civil

Eroare servicii nunta

21-10-2016
Vizitator
buna , vreau sa intreb ce risc in situatia in care am filmat nunta si cardul mi-a dat o eroare, nu pot copia pe pc, si nu pot oferi serviciile 100%. mentionez, nu am contract cu cu miri sau alta forma de intelegere.
ce risc este in situatia aceasta.
mentionez am consulta alte companii de recuperare date, si nu s-a putut recupera.
va multumesc Vasile Pantea
Răspunde
 12-11-2016

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Riscati sa nu va primiti banii pentru filmarile ce nu pot fi predate mirilor, in situatia in care suma nu a fost pana la acest moment achitata integral.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-11-2016
Vizitator
Bună. Există un Program( pandora recovery) pentru recuperarea datelor de pe carduri / stickuri s.a.m.d. Dacă filmul a fost salvat pe card, șansele de recuperare sunt de 80%.
Răspunde
 12-11-2016
Vizitator
Am uitat sa specific. De pe card trebuie șters tot înainte de începerea scanării pentru recuperarea fișierelor. Vei găsi tutoriale pe Youtube pentru cum se folosește programul.
Răspunde
 12-11-2016
Vizitator
Din moment ce a specificat ca a apelat la firme de recuperare a datelor, ma indoiesc ca acele firme nu cunosteau aplicatii de recuperare..in mod normal au metode chiar mai avansate (hardware)
Răspunde
 12-11-2016
Vizitator
Posibil, Adrian. Eu mi-am recuperat poze și filmulețe făcute cu ani în urmă cu acel program. :)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.