In anul 2007, ca succesoare a parintilor mei, am devenit proprietara unui teren extravilan ( 0.75 ha). In anul 1959, acest teren, in mod abuziv, a fost preluat de CAP. Conform Legii 18/1991, prin Hotararea Comisiei pentru stabilirea dreptului de proprietate, i s-a recunoscut mamei acest drept, iar in anul1993 i s-a eliberat Titlul de proprietate, in care se specifica tarlaua si vecinii unde este amplasat terenul, fara a se preciza si nr-ul parcelei. Dorind sa fac intabularea terenului , am initiat demersuri, verbal si apoi in scris,, la Primarie, Prefectura, OCPI, sa se stabileasca exact nr.-ul parcelei, data necesara pentru Documentatia cadastrala. Intrucat, situatia mea nu este singulara, la nivelul orasului urmand a se face reparcelarea si apoi intabularea, conform Ord. de urgenta nr.35/ 30.06.2016, organele competente din localitate mi-au recomandat sa actionez in instanta Primaria Municipiului/ Comisia locala si Comisia Judeteana. Solicit sprijin de specialitate pentru intocmirea documentatiei, care trebuie depusa in instanta. Cu consideratie, multumesc anticipat. Tel. de contact : 0 731 897 774 |
|