Forum avocaţi > Civil

Victima accident rutier despagubire

23-10-2016
Vizitator
In data de 21 octombrie 2016 am avut un accident rutier. A fost vina mea, am intrat intr-un autoturism care circula regulamentar. Eu aveam indicator: "cedeaza trecerea". A fost chemata ambulanta care i-a dus la urgenta pe cei 3 pasageri din cealalta masina. Dupa 2-3 ore i-a externat pe toti 3. (sotul conducea autovehiculul, in spate stateau sotia lui si un alt pasager!). Ieri m-am intalnit la politie cu soferul si i-am propus sa-i dau sotiei lui suma de 1000 de ron. A fosst de acord. Astazi la ora 17 m-a sunat si mi-a spus ca sotia lui nu este de acord cu suma de 1000 de ron si ca doreste 2000 de ron. Mi-a spus ca daca nu ii dau un raspuns favorabil in 2-3 ore, atunci sotia lui se va duce la Urgenta si maine va face o plangere penala impotriva mea! Ce ma sfatuiti sa fac?! Va rog sa ma ajutati.....
Răspunde
 23-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand, persoanele respective vor trebui sa scoata certificat medico legal, iar in functie de numarul de ingrijiri medicale pe care il vor obtine, veti putea fi acuzat de vatamare corporala din culpa (peste 90 de zile de ingrijiri medicale). In cazul relatat de dvs. nu cred ca putem vorbi de un numar mare de zile de ingrijiri medicale, motiv pentru care sfatul meu este sa asteptati ca persoanele respective sa depuna plangere penala, deoarece mai mult ca sigur veti obtine o solutie de clasare sau renuntare la urmarirea penala. In cazul in care doriti o reparare a prejudiciului creat, in sensul ca sunteti de acord cu plata unor sume de bani, va sfatuiesc sa faceti acest lucru in fata unui notar sau in fata organelor de politie, deoarece in caz contrar riscati sa fiti victima unui santaj din partea acestor asa zise persoane vatamate.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.