|
24-10-2016 |
 | Oli Iri
|
| Buna ziua bunicii din partea mamai au decedat de 5 si 6 ani , si singurul bun ramas este o casa la tara .Mostenitori sunt trei surori - mama mea plus doua ,mama mea a platit tot inmormantare plus impozitul pana in prezent . Acum mama mea doreste sa faca succesiunea , le - a invitat pe cele doua surori la notar dar nu doresc sa vina sa nu se cheltuiasca pe drumuri spun ele , notarul nu doreste sa deschida succesiunea in acest caz daca ele refuza sa vina . Le - a anuntat ca atunci va apela la instanta , a spus sa faca ce vrea ca ele nu o sa se prezinte nici in instanta pentru ca ele nu doresc nimic . Doresc sa intreb in acest caz ce se intampla daca mama mea cere succesiunea in instanta si cele doua surori nu se vor prezenta ( sunt sigura ca nu se vor prezenta ) Multumesc anticipat | |
|
|
|
24-10-2016 |
| Se judeca dosarul si dc se prezinta si dc nu toti moștenitorii. Mama dvs ar putea solicita decăderea din dreptul de a accepta succesiunea daca surorile ei nu au acceptat expres prin declaratie notariala sau tacit mostenirea in cadrul termenului de optiune succesorala de 1 an. In acest caz mamei dvs i ar reveni intreaga masa succesorala. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
25-10-2016 |
 | Oli Iri Vizitator |
| |
|
|
25-10-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Oli Iri a scris pe 24-10-2016: Buna ziua bunicii din partea mamai au decedat de 5 si 6 ani , si singurul bun ramas este o casa la tara .Mostenitori sunt trei surori - mama mea plus doua ,mama mea a platit tot inmormantare plus impozitul pana in prezent . Acum mama mea doreste sa faca succesiunea , le - a invitat pe cele doua surori la notar dar nu doresc sa vina sa nu se cheltuiasca pe drumuri spun ele , notarul nu doreste sa deschida succesiunea in acest caz daca ele refuza sa vina . Le - a anuntat ca atunci va apela la instanta , a spus sa faca ce vrea ca ele nu o sa se prezinte nici in instanta pentru ca ele nu doresc nimic . Doresc sa intreb in acest caz ce se intampla daca mama mea cere succesiunea in instanta si cele doua surori nu se vor prezenta ( sunt sigura ca nu se vor prezenta ) Multumesc anticipat Buna ziua, Daca matusile dvs. nu se prezinta in instanta la judecarea cererii de dezbatere a succesiunii, exista posibilitatea ca mama dvs. sa primeasca inteaga masa succesorala. Nu este necesara prezenta matusilor la proces, insa este obligatorie citarea lor la proces (aducerea la cunostinta despre existenta procesului). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
25-10-2016 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Buna ziua, Mama dumneavoastra poate sa actioneze in instanta pe cele 2 surori, iar procesul se va judeca chiar daca dumnealor nu se prezinta. Pentru a demara actinea in instanta, trebuie sa le indicati numele si adresa completa pentru a putea fi citate. Actiunea pe care o depuneti trebuie redactata in 3 exemplare, 2 dintre acestea vor fi trimise matusilor dvs. Vor fi instiintate ca au la dispozitie 25 d ezile pentru a formula intampinare (aici pot sa spuna dumnealor in scris daca au sau nu vreo pretentie). Insa, chiar daca nu vor trimite intampinare, dosarul se va judeca in lipsa lor. Daca nu au cceptat tacit succesiunea (adica nu au folosit in mod normal bunul respectiv etc) - si inteleg ca nu au facut-o, sau daca nu au o declaratie notariala de acceptare a mostenirii (de asemenea, posibil sa nu o aiba), atunci puteti solicita instantei, in cadrul cererii de chemare in judecata, decaderea lor din dr de a accepta succesiunea. In acest caz, mama dvs va primi intreaga masa succesorala. Astfel se va putea inscrie in Cartea Funciara ca proprietar al casei respective. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-10-2016 |
| Buna ziua! Primul pas este ca mama dvs sa introduca actiunea in instanta, impotriva celor doua surori, urmand ca instant, prin probele ce vor fi administrate in cauza sa se pronunte asupra cererii mamei dvs si sa judece actiunea chiar daca cele doua surori nu se vor prezenta. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
26-10-2016 |
 | Irina Oli Vizitator |
| Multumesc mult tuturor , au fost de mare ajutor informatiile pe care mi le-ati oferit , in cel mai scurt timp o sa iau legatura cu un avocat si o sa deschid proces . | |
|
|
|
25-10-2022 |
 | GEORGETA Vizitator |
| SORA MEA A FOST NEVĂZĂTOR GRADUL 1 CU ÎNSOȚITOR.A DECEDAT.EU AM FĂCUT ÎNMORMINTAREA CHELTUID 5500 LEI.OARE O SA PRIMESC MĂCAR JUMATE DIN AJUTORUL DE ÎNMORMINTARE?FOARTE MULȚI SPUN CĂ NU A CONTRIBUIT LA STAT ȘI NU VOI PRIMI NIMIC.SOȚ NU A AVUT,PĂRINȚII AU DECEDAT,DOAR EU SUNT SORA EI.VĂ MULȚUMESC ANTICIPAT! | |
|
|
|
25-10-2022 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Da, veti primi integral ajutorul pentru inmormantare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |