Forum avocaţi > Civil

Divorț din afara tari

25-10-2016
Germania
01715670720
simona_ancutza21@yahoo.com
Buna ziua Tin sa menționez ca sunt noua pe forum Am o problema si nu știu cum sa o rezolv Am fost căsătorită timp de 8 ani din care a rezultat un copil După 3 ani de căsătorie ne-am despărțit dar divorțul l-am intentat eu in Ianuarie Nu sunt un tare si am angajat un avocat sa ocupe de caz Problema este ca doamna avocat daca o pot numi așa nu ma înștiințat cu apsolut nimic si nici nu a-a prezentat la proces Pe data de 17-10-2016 am avut proces si nu a fost nimeni Eu nu am primit citație sa merg si nici avocat nu a spus ca trebuie sa ma prezint Următorul termen de judecată este pe 16 Ianuarie si azi am vb cu avocatul si mia spus ca trebuie sa prezint o dovada pentru care nu am putut sa ma prezint pe 17 oct Problema mea este! Eu lucrez pe cont propriu aici Plătesc taxe si totul dar am contabil pentru asta Nu lucrez pentru nimeni si in fapt nu am contract dw munca Ce as putea face in cazul asta??pe fostul soț nu il interesează de copil si nu am primit niciodată bani de la el Eventual as avea nevoie de un alt avocat Mulțumesc frumos

Valentina
Răspunde
 25-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Ati facut imputernicire notariala avocatului pt a va reprezenta in proces? Daca sunteti plecata din tara pt depunerea actiunii de divort si reprezentarea de catre avocat in fata instantei este necesar sa faceti o procura la notariat prin care imputerniciti avocatul sa va reprezinte in fata instantei.
De asemenea, puteti aduce ca dovada chiar daca lucrati pe cont propriu ca platiti taxele in Germania, un contract de inchiriere unde domiciliati, etc.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-10-2016
Germania
01715670720
simona_ancutza21@yahoo.com
Buna seara Nu nu am dat împuternicire la avocat ca nu am știut ca este nevoie Domnișoare avocat care am avut nu a precizat asta Deci mai exact ce acte am nevoie de aici din Germania?si cât cât m-ar costa sa ma reprezentați dumneavoastră in Ianuarie Din ce știu este ultimul termen de judecată Eu in Decembrie vin in romania si as fi recunoscătoare daca am putea discuta Mulțumesc anticipat

Valentina
Răspunde
 26-10-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Dvs dc faceti dovada reședinței legale in strainatate nu sunteti obligată sa va prezentati.

Eu zic ca dna av are imputernicire caci altfel nu putea depune actiunea de divort care se depune personal sau - in cazul dvs care sunteti in strainatate - prin avocat.

Sau asiguati va ca dna av chiar are aceasta calitate prin verificarea tabloului avocaților din localitatea dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-10-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Cererea de divort se depune personal mai putin in situatiile de exceptie cand se poate depune si prin MANDATAR cu procura autentica, insotita de inscrisuri doveditoare ale situatiei de exceptie ce justifica depunerea cererii prin mandatar.
In consecinta exclus prin avocat. sigur ca procura autentica poate fi data si unui avocat insa aceasta nu schimba datele problemei.
ASIGURATI-VA CA V-A DEPUS CEREREA DE DIVORT!!!!

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-10-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai indicat ar fi sa va prezentati personal la termenul de judecata deoarece, in caz contrar, riscati sa vi se respinga cererea ca nesustinuta. De asemenea, incercati sa faceti dovada imposibilitatii de prezentare la termenul anterior ( copie contract de inchiriere, permis de sedere etc), asigurandu-va ca inscrisurile vor fi traduse.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-10-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Probabil că vi se solicită dovada imposibilității de prezentare pentru ca instanța să se pronunțe asupra respingerii cererii ca nesusținută.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.