Manda a scris pe 26-10-2016: D-le avocat, ma numesc M.Eugenia am angajat un avocat si am deschis proces de partaj cu singura ruda ramasa in viata Au avut loc patru procese in care eu nu am fost anuntata nici de avocata si nu am primit nici citatii pentru zilele in care s-au tinut procesele. Toate acestea le-am aflat dupa Internet dar la 40 de zile de la ultimul proces acesta fiind pe data de 5 09 2016 la care completul de judecata respinge cererea de reexaminare ca nefondata. definitiva.Am rugamintea sa-mi explicati care sunt urmatoarele cai de atac in instanta pe care le pot urma intrucat nu cunosc metodologia sistemului judiciar romanesc. Sunt constienta ca trebuie sa-mi caut alt avocat care sa ma reprezinte corect si cinstit. Nu stiu unde as putea sa depun o plangere impotriva avocatului pe care l-am angajat, l-am platit cu chitanta doveditoare iar el nu m-a reprezentat corect in proces si ca urmare consider ca este un mal - praxis. Va multumesc anticipat si am incredere ca ma puteti ajuta in problema mea. Buna ziua, Inainte de toate ar trebui sa lamuriti problema in mod direct cu avocatul angajat. Exista posibilitatea ca el totusi sa nu fi gresit cu nimic. Trebuie sa stiti ca, conform noii proceduri civile, exista o perioada de regularizare a dosarului in care se fixeaza termene pe procedura administrativa. Aceste termene apar pe internet, dar nu sunt in sedinta publica si nici nu se citeaza partile. Din ceea ce spuneti dvs. eu intuiesc ca este vorba despre astfel de termene, iar in ceea ce priveste solutia pe care o prezentati: "respinge cererea de reexaminare ca nefondata" ma duce cu gandul ca ar fi trebuit sa platiti o taxa de timbru judiciara, probabil destul de mare, iar avocatul dvs. a formulat o cerere de reexaminare a acestei taxe de timbru judiciar (apreciind probabil ca nu este calculata corect) , dar instanta a respins aceasta cerere de reexaminare. Probabil ca urmeaza acum sa platiti acea taxa de timbru judiciar. Trebuie sa stiti ca taxa de timbru judiciar este diferita si nu se confunda si nici nu se compenseaza cu onorariul platit avocatului in baza contractului de asistenta juridica incheiat. Sincer, din ceea ce relatati dvs. mai sus nu se contureaza un malpraxis. Repet: este esential, in primul rand, sa lamuriti problema aceasta in mod direct cu avocatul angajat. |
In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com |
|
|