Forum avocaţi > Civil

Proces rcs rds

01-11-2016
Vizitator
Am o datorie la ce de la rds pe care nu am platit o era de 500 lei si m au dat in judecata ... Costul total akum ku penalitati si tot este de 3000 lei ..daca nu ma prezint si nu platesc toata suma ce ar putea sa mi faca. ..va multumesc
Răspunde
 01-11-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Sa pună in executare silită hotararea prin orice mijloc permis de lege. Se vor adauga si cheltuieli de executare, ajungand la peste 5.000 lei datoria totala.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Care este stadiul judecății?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Buna ziua,

Nu rezolvati nimic dca nu va prezentati si nu platiti..se va ajunge la executare silita + costurile de la executare care sunt mari...Evident, acest lucru se va intampla dupa ce se va admite cererea de chemare in judecata.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-07-2021
Vizitator
Bună seara în urma cu 4 ani am făcut un abonament la digi,aveau mari probleme cu lipsa semnalului am sunat la ei am făcut drumuri peste drumuri aducându-le la cunoștință aceasta problema, într-un final m am enervat ca nu au încercat sa remedieze problema și am renunțat la serviciile lor ,acum m au dat în judecata și pentru o suma de 150 de ron trebuie sa plătesc 4800.cum procedez pentru ca de la o suma de nimic să le plătesc 4800 mi se pare bătaie de joc.va mulțumesc pentru eventualele raspunsuri
Răspunde
 13-07-2021

Cluj si Prahova
0742251721
marina.starjil@gmail.com
Trebuie sa tratati problema cu toata seriozitatea si sa va faceti apararea in dosar. Ati avut un contract cu firma, care dpdv legal este lege intre parti.
Cautati contractul, sesizarile si - eventual- notificarile scrise facute. Si adresa de reziliere a contractului.
Si, nu in ultimul rand, verificati daca nu cumva datoria de 150 lei s-a prescris (daca au trecut 3 ani de cand ar fi trebuit sa o achitati) ca sa ridicati exceptia.
Trebuie sa depuneti in termen intampinare in dosar si probele pe care intelegeti sa le folositi. Va recomand sa va angajati avocat, altfel veti fi buna de plata; si se vor adauga si cheltuielile de judecata si cele de executare silita.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-07-2021
Vizitator
Nu mai aveți venituri și proprietăți la vedere! Asa nu vor mai avea ce sa va ia!
Răspunde
 15-07-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mihaela a scris pe 13-07-2021:
Bună seara în urma cu 4 ani am făcut un abonament la digi,aveau mari probleme cu lipsa semnalului am sunat la ei am făcut drumuri peste drumuri aducându-le la cunoștință aceasta problema, într-un final m am enervat ca nu au încercat sa remedieze problema și am renunțat la serviciile lor ,acum m au dat în judecata și pentru o suma de 150 de ron trebuie sa plătesc 4800.cum procedez pentru ca de la o suma de nimic să le plătesc 4800 mi se pare bătaie de joc.va mulțumesc pentru eventualele raspunsuri

Formulati intampinare si cerere reconventionala in termenul legal, pentru a nu risca sa fiti executata silit pentru o suma mult mai mare decat cea pe care o datorati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.