Forum avocaţi > Civil

Proces tutela

01-11-2016
Vizitator
Bună ziua, mama mea vrea sa cedeze drepturile părintești bunicilor mei deoarece ea s-a mutat în străinătate. Asistentul social a fost la noi acasă, a făcut dosarul și l-a înmânat către judecatorie, pana acum procesul s-a amânat de 2 ori pentru ca eu nu am știut ca trebuie sa ma prezint la audiere cu judecătorul cu o zi înainte de proces. Eu nu as vrea sa mai stau cu bunicii mei pentru ca vreau sa ma mut la iubitul meu și sa ne casatorim, plus de asta nu ma mai înțeleg cu bunicii de când am iubit Iar dacă ei câștiga procesul, din cate am înțeles o sa vina asistenta socială în control și o sa trebuiască sa stau acasa. Exista vreo cale legală ca ei sa nu câștige procesul și ca eu sa pot sa ma mut la prietenul meu? Menționez ca am 17 ani și 9 luni și sunt pe clasa a 12a.
Răspunde
 01-11-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Delegarea autorității parintesti se poate face pt max 1 an. Tu oricum cei deveni majora si vei putea sa iei propriile tale decizii. Va tb sa mergi in fata judecătorului si sa ti exprimi punctul de vedere vis a vis de situația si intentiile tale.

Acum ca si sfat ar fi sa iti termini studiile, sa intri totusi la o facultate , sa ai o locuinta stabilă la bunici si sa fii in întreținerea mamei. Abia apoi te poti gândi sa te măriți sau sa te muti la casa ta. Sincer la 17 ani nu cred ca e cea mai buna decizie pt tine. Cu anii ăstia nu te mai întâlnești. De îngrijit sot, copii, mers la munca o sa te saturi in cativa ani....

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2016
Vizitator
Va mulțumesc mult ca v-ați făcut timp sa îmi răspundeți. De sfaturile părintești nu aveam nevoie.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.