Forum avocaţi > Civil

Transcrierea unui copil

01-11-2016
Vizitator
Buna seara. Ma numesc Vasile.Vreau sa va spun cazul meu,avem o fetita nascuta in Spania iar mama fetitei a inceput procesul de divort impotriva fostului sot in anul 2010 si sa terminat in anul 2014 dar fetita sa nascut in 2013, de aici rezulta ca "sotul mamei este tatal copilului ".Pana in vara acestui an nu am incercat sa transcriem fetita in Rominia ,acum ne transmit caci trebuie sa schimbat numele sotului si al fetitei, lucru care lam incercat in Spania dar nu se mai poate.Fetita este recunoscuta de mine si trecuta in certificatul de nastere spaniol pe numele meu. Acum in tara nu vreau sa o transcrie nici pe numele presupusului tata, dupa lege si nici pe al meu pt.ca zic ca nu este recunoscuta. Ce trebuie sa fac?
Răspunde
 01-11-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Transcrieti actul de nastere al copilului in care inteleg ca sunteti trecut ca si tata.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2016
Vizitator
Pe certificatul de nastere spaniol este numele meu la tata numele de fata al mamei si fetita trecuta cu numele meu de familie.Are apostila de la haga si este tradus si legalizat in tara.
Răspunde
 02-11-2016
Vizitator
Vasile a scris pe 02-11-2016:
Pe certificatul de nastere spaniol este numele meu la tata numele de fata al mamei si fetita trecuta cu numele meu de familie.Are apostila de la haga si este tradus si legalizat in tara,dar zic ca este copil din casatorie si atunci nu al transcriu. Duda pe care o am este ca-ci mie imi cer sa fac tagada conform noului civil, dar cu cine daca conform noului civil nu inregistreaza copilul pe numele presupusului tata din casatorie pt ca :tatal copilului este sotul mamei. Ok, nu vor.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.