Forum avocaţi > Civil

Evacoare din casa

06-11-2016
Vizitator
Locuim de 23 de ani in casa surorii mele. Ea ne-a spus de multe ori ca ne lăsa noua casa si ca o trece pe noi. Noi in tot acest timp am mai investit in casa.am acoperit casa am băgat curent,apa si baia recent acum 3 luni. Ea locuiește in Germania si a fost in tara in 2007 si in 2011 si totul a fost bine nu a dat vreun semn ca ar vrea sa plecam. De o săptămână a venit in tara si vrea sa ne scoată afara si am vrea sa știm daca putem sa ne luam tot ce e al nostru,tot ce am făcut in acești ani. Menționez ca pe ea in 23 de ani nu a interesat-o de aceasta casa care este bătrâneasca iar daca noi nu investeam in ea de mult ar fi fost daramata.. Daca am intra in judecata am avea șanse de pierdere sau câștig?
Răspunde
 06-11-2016

Bacău
0745412603 (Doar pt. programări)
andreea_marca@yahoo.com
Va puteti valorifica un drept de creanță asupra îmbunătățirilor aduse imobilului-casa, mai mult cu cât susțineți ca in momentul în care ati intrat în posesia ei era veche.
Se va face o expertiza tehnica in care se va stabili clar valoarea acestor îmbunătățiri, suma pe care va trebui sa v-o achite sora dvs .

Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău

Tel. 0745412603*
email: andreea_marca@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-11-2016
Vizitator
Va mulțumesc mult o seara frumoasa
Răspunde
 07-11-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui formulta o actiune in instanta in care sa solicitati o sulta aferenta costurilor efectuate cu ocazia imbunatatirilor aduse imobilului, demonstrand cu martori si inscrisuri acest lucru.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 07-11-2016
Vizitator
Va mulțumesc mult o seara frumoasa
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.