|
09-11-2016 |
 | Timisoara
|
| Doresc să chem în judecată STATUL ROMÂN reprezentat de MINISTERUL ENERGIEI cu sediul în București, Splaiul Independenţei nr. 202E, Sectorul 6, în conformitate cu art. 111 și art. 116 din NCPC, solicitând onoratei instanțe de judecată ca după îndeplinirea procedurilor legale să constate și să dispună: 1.Obligarea civilă a STATULUI ROMÂN la restituirea dreptului nostru de proprietate în toate atributele sale, conform art 555 din NCPC, asupra terenului care ne aparține în acte din anul 1958 printr-un contract de vânzare-cumpărare și nu a fost niciodată expropiat, restituire care impune obligarea Statului Roman de a elibera terenul nostru de instalațiile electrice (transformator și 6 stâlpi) montate de Ministerul Energiei Electrice în anul 1972, precum și obligarea STATULUI ROMÂN de a aduce terenul la starea inițială prin demolarea gardurilor și postamentelor de beton. Va rog să-mi spuneti la ce instanță să depun chemarea în judecată, dacă eu am domiciliul în Timișoara, Ministerul Energiei are domiciliul în București, iar terenul în discuție este în Bicaz Jud. Neamț. Va rog sa-mi spuneti daca este bine să dau Statul Roman in judecata și daca DA va rog să-mi spuneti prin cine anume. Prin Ministerul Energiei care este moștenitorul Ministerului Energiei Electrice din 1972 și care a construit instalațiile electrice pe terenul nostru fară a face expropierea terenului nostru și ne-a folosit timp de 44 de ani terenul, sau prin Ministerul de Finante sau prin ce altă entitate administrativă. Va rog sa-mi spuneti pe cine să solicit ca să mute transformatorul și stâlpii? Pe EON care îi are în inventar, Ministerul Energiei, Ministerul de Finanțe, etc. Vă mulțumesc și aștept un răspuns. Cu simă, IC | |
|
|
|
10-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Buna ziua, Actiunea pe care intentionati sa o introduceti impotriva Statului roman nu este deloc simpla si presupune revendicarea terenului de la actualul posesor, intrucat in acte terenul apare in proprietatea dvs. Ar fi bine sa luati legatura cu un avocat pentru a introduce actiunea in mod corect, pentru ca sa nu va judecati ani de zile si in final sa primit o hotarare pe care sa nu o puteti pune in executare. Este foarte important ca petitele actiunii sa fie corect si clar formulate, iar paratii corect indicati, cu atat mai mult cu cat in prezent stalpii si transformatorul este in proprietatea furnizorului de energie electrica. In general, Statul roman este chemat prin Ministerul Finantelor Publice sa raspunda in fata instantelor. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
10-11-2016 |
 | Av. Raluca Ifrim ✓ Bucuresti 0736423312 (Doar pt. programări) av.ralucaifrim@yahoo.com
|
| Timisoara a scris pe 09-11-2016: Doresc să chem în judecată STATUL ROMÂN reprezentat de MINISTERUL ENERGIEI cu sediul în București, Splaiul Independenţei nr. 202E, Sectorul 6, în conformitate cu art. 111 și art. 116 din NCPC, solicitând onoratei instanțe de judecată ca după îndeplinirea procedurilor legale să constate și să dispună: 1.Obligarea civilă a STATULUI ROMÂN la restituirea dreptului nostru de proprietate în toate atributele sale, conform art 555 din NCPC, asupra terenului care ne aparține în acte din anul 1958 printr-un contract de vânzare-cumpărare și nu a fost niciodată expropiat, restituire care impune obligarea Statului Roman de a elibera terenul nostru de instalațiile electrice (transformator și 6 stâlpi) montate de Ministerul Energiei Electrice în anul 1972, precum și obligarea STATULUI ROMÂN de a aduce terenul la starea inițială prin demolarea gardurilor și postamentelor de beton. Va rog să-mi spuneti la ce instanță să depun chemarea în judecată, dacă eu am domiciliul în Timișoara, Ministerul Energiei are domiciliul în București, iar terenul în discuție este în Bicaz Jud. Neamț. Va rog sa-mi spuneti daca este bine să dau Statul Roman in judecata și daca DA va rog să-mi spuneti prin cine anume. Prin Ministerul Energiei care este moștenitorul Ministerului Energiei Electrice din 1972 și care a construit instalațiile electrice pe terenul nostru fară a face expropierea terenului nostru și ne-a folosit timp de 44 de ani terenul, sau prin Ministerul de Finante sau prin ce altă entitate administrativă. Va rog sa-mi spuneti pe cine să solicit ca să mute transformatorul și stâlpii? Pe EON care îi are în inventar, Ministerul Energiei, Ministerul de Finanțe, etc. Vă mulțumesc și aștept un răspuns. Cu simă, IC Buna ziua, Ati mai scris o intrebare pe aceasta tema...v-am raspuns acolo...mi-ati trimis 3 emailuri personale ...mi-ati trimis si actiunea...v-am spus acolo unde trebuie sa va adresati...v-am ghidat si cum sa va corectati actiunea...si acum dvs mai scrieti inca odata aici..niciun avocat nu va va face el actiunea daca nu aveti contract. Dvs incercati acum sa obtineti mai mult decat un sfat! Actiu nea dvs e f complicata, are multe probleme de analizat...daca doriti sa mergeti la drum singur, o puteti face ...aveti deja sfaturile juridice date! Daca nu, mergeti cu toate actele pe care le aveti la un avocat. Avocatul redacteaza actiunea NUMAI PE BAZA ACTELOR. Una e povestea, alta actele. Insa un lucru e clar: Nu mai insisntati sa chemati Statul Roman prin Ministerul Energiei!!! E GRESIT! v-am spus de 3 ori pana acum. Statul Roman in orice actiune din instanta este reprezentat in instanta NUMAI de Ministerul de Finante! Indiferent de faptul ca transformatoarele apartin Ministerului Energiei. Nu conteaza acest aspect. Daca tot am citit 17 pagini de actiune pe care mi-ati trimis-o, macar atat respectati, va rog. Dvs incercati sa obtineti raspunsul pe care-l vreti. Lucrurile sunt complicate. Degeaba intrebati pe cine sa dati in judecata. Doar pe baza celor relatate riscati f mult sa obtineti raspuns gresit. Si v-am spus in email de ce. | Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta) tel: 0736.423.312 Doar pentru programari e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-11-2016 |
 | Timisoara
|
| Buna ziua, Sper sa gasesc avocatul care sa ma ajute. Pana acum, toti au fugut de acest subiect. Va multumesc, inca o data foarte mult. Cu respect. | |
|
|
|
23-05-2018 |
 | Andrei Vizitator |
| buna ziua, as dori sa dau in judecata Statul Roman pentru nerespectarea calendarului contributiilor si diminuarea contributiei la pilonul 2 desi incaseaza integral taxele care imi sunt retinute la sursa de catre angajator. care ar fi etapele va multumesc anticipat pentru raspuns | |
|
|
|
24-05-2018 |
 | Andreea Vizitator |
| Si eu as vrea sa dau in judecata statul roman sa plateasca daune pentru puturosii si obraznicii sai angajati care ne fac viata un chin! S-a gandit vreun avocat la asa ceva? Fac pariu ca nu. | |
|
|
|
20-09-2018 |
 | Danyburdeti1990@gmail.com Vizitator |
| Buna seara as dori sa chem statul roman in instanta pentru greselile judecatoresti unde ar trebuii sa formulez plangerea s-au cum ar fi mai ok sa procedez. Precizez ca sunt din Timisoara Va multumesc | |
|
|
|
04-08-2022 |
 | Ion Vizitator |
| Buna intrebare la care vad ca nu raspunde nimeni. Daca eu vreau sa dau in judecata statul roman pentru ca nu-si face treaba si sa cer si despagubiri, ce trebuie sa fac? Pe motiv ca institutia x nu face treaba, institutia y nu face treaba si tot asa, totul in dezavantajul traiului meu. Cum s-ar face PRACTIC? | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |