|
10-11-2016 |
 | Tompos diana Vizitator |
| Mam despartit de sotul meu dar nu am divortat.am doua fete cu el.eu maim refacut viata in alt judet.nu pot sa vorbesc cu ele la telefon decat cand are el chef si daca are.eu ma duc in ianuarie prin orasul in care am locuit cu el cu ocazia asta vreau sami vad fetele.una din ea plange ca vrea la mine . cum pot sa le iau la mine pana divortez ...mebtiobez ca el nu vrea sa mi le dea .ma ameninta si altele...va multumesc! | |
|
|
|
10-11-2016 |
| Doar printr un proces in instanta unde va decide instanta in urma administrarii probatoriului cu cine si unde este mai bine sa locuiasca minorele. Nu este un proces usor. Si de regula fratii nu se despart caci trauma ar fi mai mare decat aceea a despartirii parintilor. Ce varste au copii ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-11-2016 |
 | Tompos diana Vizitator |
| 6 abi si 8 abi. Dar vreau sa le iau la mine pana divortez daca se poate ...am inteles ca pot sa le iau oricand pt ca avem aceleasi dreptur. Dar eu ma gandesc ca se va duce la politie sau oricum va face ceva daca ma duc sa le iau asa.pt ca nu vrea sa mi le dea..ma ameninta tot timpul si zice ca eu leam lasat si am plecat.dar el nu ma lasat sa le iau... | |
|
|
|
11-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Tompos Diana a scris pe 11-11-2016: 6 abi si 8 abi. Dar vreau sa le iau la mine pana divortez daca se poate ...am inteles ca pot sa le iau oricand pt ca avem aceleasi dreptur. Dar eu ma gandesc ca se va duce la politie sau oricum va face ceva daca ma duc sa le iau asa.pt ca nu vrea sa mi le dea..ma ameninta tot timpul si zice ca eu leam lasat si am plecat.dar el nu ma lasat sa le iau... Buna ziua, Daca fetele dvs. locuiesc impreuna cu tatal, nu le puteti lua decat in baza unei hotarari judecatoresti pronuntata de instanta de judecata. Daca fetele nu locuiesc impreuna cu tatal (sunt la bunici, alte rude/persoane), puteti lua copiii fara acordul tatalui. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
11-11-2016 |
| Nu puteti lua copii fara o hotarare judecatoreasca. Daca ii luati e posibil sa va diminuati sansele pt un eventual dosar. Copilele au acum un mediu stabil, merg la o scoala, au colegi si prieteni, s au adaptat la un mediu si la lipsa dvs. Daca le luati acum si instanta decide inapoierea ? E posibil sa provocati traume mari propriilor copii. Oricum ar fi indicat sa consultati un avocat caruia sa ii dati cat mai multe detalii si impreuna cu care sa decideti calea de urmat. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-11-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In mod normal, pana la obtinerea unei hotarari definitive, parintii au drepturi si obligatii egale fata de minori, insa nu puteti merge sa luati copiii cu forta din mediul in care sunt obisnuite pentru ca riscati sa le afectati emotional. Va trebui sa introduceti actiunea de divort cu exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorelor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
13-11-2016 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Va sfatuiesc sa introduceti cat mai repede o actiune de divort si cu ocazia judecarii acestei cereri veti reglementa si situatia domiciliului copiilor. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
13-11-2016 |
| Tompos Diana a scris pe 10-11-2016: Mam despartit de sotul meu dar nu am divortat.am doua fete cu el.eu maim refacut viata in alt judet.nu pot sa vorbesc cu ele la telefon decat cand are el chef si daca are.eu ma duc in ianuarie prin orasul in care am locuit cu el cu ocazia asta vreau sami vad fetele.una din ea plange ca vrea la mine . cum pot sa le iau la mine pana divortez ...mebtiobez ca el nu vrea sa mi le dea .ma ameninta si altele...va multumesc! Dacă aveți dificultăți în ce privește vizitarea copiilor, aveți posibilitatea formulării unei acțiuni având ca obiect stabilirea unui program de vizitare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |