|
13-11-2016 |
 | Corina cretu Vizitator |
| Buna ziua...Unchiul meu a decedat acum cateva saptamani.Mamei mele i-a venit o citatie pentru a se prezenta la proces cu presupusul fiu al unchiului meu de care nimeni nu a stiut nimic.In ultimii ani unchiul meu statea cu sora lui(mama mea)in casa bunicilor decedati si ei.in ultimii ani unchiul meu nu a avut nici un venit .Singurul venit e al mamei mele care are pensie de handicap.Casa a fost renovata cu banii pe care ii trimite-am eu si sora mea..Acum acest baiat la cat va avea dreptul?unchiul meu nu are nimic pe numele lui decat 2 masini luate anul trecut. Va multumesc | |
|
|
|
13-11-2016 |
 | Gabriela dinca Vizitator |
| Eu locuiesc in Iordania din 1982 prin casatorie si recent am aflat ca dupa moartea tatalui meu eu nu am fost trecuta in actul de mostenitor. ..Au fost trecuti numai mama mea si sora decedata..ce pot face in cazul acesta.....multumesc anticipat | |
|
|
|
13-11-2016 |
 | Gabriela dinca Vizitator |
| Eu locuiesc in Iordania din 1982 prin casatorie si recent am aflat ca dupa moartea tatalui meu eu nu am fost trecuta in actul de mostenitor. ..Au fost trecuti numai mama mea si sora decedata..ce pot face in cazul acesta.....multumesc anticipat | |
|
|
|
13-11-2016 |
 | Avocat Petrescu Vizitator |
| Buna ziua, v-a trebui sa solicitati anularea certificatului de mostenitor. | |
|
|
|
13-11-2016 |
| Corina Cretu a scris pe 13-11-2016: Buna ziua...Unchiul meu a decedat acum cateva saptamani.Mamei mele i-a venit o citatie pentru a se prezenta la proces cu presupusul fiu al unchiului meu de care nimeni nu a stiut nimic.In ultimii ani unchiul meu statea cu sora lui(mama mea)in casa bunicilor decedati si ei.in ultimii ani unchiul meu nu a avut nici un venit .Singurul venit e al mamei mele care are pensie de handicap.Casa a fost renovata cu banii pe care ii trimite-am eu si sora mea..Acum acest baiat la cat va avea dreptul?unchiul meu nu are nimic pe numele lui decat 2 masini luate anul trecut. Va multumesc Care este obiectul cererii de chemare în judecată. Unchiul dvs a lăsat vreun testament mamei dvs sau s-a făcut alt act prin care ați devenit proprietar asupra bunurilor unchiului? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
14-11-2016 |
 | Cretu corina Vizitator |
| unchiul meu nu a lasat nici un testament .obiectul este ordonanta presedintiala..acest baiat spune ca e baiatul unchiului meu dar nu ii poarta numele si unchiul meu nu a spus nimanui ca l-ar fi recunoscut. | |
|
|
|
14-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cretu Corina a scris pe 14-11-2016: unchiul meu nu a lasat nici un testament .obiectul este ordonanta presedintiala..acest baiat spune ca e baiatul unchiului meu dar nu ii poarta numele si unchiul meu nu a spus nimanui ca l-ar fi recunoscut. Buna ziua, Mama dvs. in ce calitate a fost chemata in instanta? A primit cererea de chemare in judecata sau pe citatie spune sa se prezinte ca si martor. Poate procesul are cu totul alt obiect decat dezbaterea mostenirii, cu atat mai mult cu cat unchiul dvs. nu a avut alte bunuri in afara de cele doua masini. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
14-11-2016 |
| Va trebui sa va angajati avocat si sa va aparati in acea ordonanta. Ca sa aiba calutate de mostenitor tb sa fie un fiu recunoscut al unchiului. Mama dvs nu are drept asupra bunurilor personale ale fratelui daca acesta are un fiu. Va avea drept pe bunurile parintilor ( bunicilor dvs - acea casa). Cota va fi de 1/2 pt mama si nepot ( daca va face dovada ca are acea calitate). | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-11-2016 |
| Gabriela Dinca a scris pe 13-11-2016: Eu locuiesc in Iordania din 1982 prin casatorie si recent am aflat ca dupa moartea tatalui meu eu nu am fost trecuta in actul de mostenitor. ..Au fost trecuti numai mama mea si sora decedata..ce pot face in cazul acesta.....multumesc anticipat Cand a decedat tatal ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
14-11-2016 |
| Mama mea este chemata in judecata ca parat .ce inseamna obiectul-ordonanta presedintiala? | |
|
|
|
14-11-2016 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Cretu Corina a scris pe 14-11-2016: Mama mea este chemata in judecata ca parat .ce inseamna obiectul-ordonanta presedintiala? Ordonanta presedintiala reprezinta un mijloc procedural prin care instanta este sesizata sa solutioneze cu maxima urgenta anumite chestiuni/masuri temporare pana la solutionarea litigiului in fond. Ordonanta presedintiala poate sa aiba ca obiect orice. Impreuna cu citatia trebuia sa primiti si cererea de emitere a ordonantei presedintiala in care ar trebui sa explice ce vrea de la mama dvs. Daca nu ati primit cererea, o puteti solicita de la instanta de judecata. Fara cererea de emitere a ordonantei presedintiale nu puteti sti ce doreste sa obtina. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
14-11-2016 |
| Va multumesc pentru raspunsuri..As mai avea o intrebare..acest baiat care pretinde ca este fiul unchiului meu putea fi recunoscut de unchiul meu dar fara sa ii poarte numele? | |
|
|
|
14-11-2016 |
| Da, putea. Important este ce scrie in certificatul de nastere la rubrica ”tata”. Daca acolo este completat cu numele unchiului dvs. atunci inseamna ca a fost recunoscut. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
16-11-2016 |
| |
|
|
16-11-2016 |
| Gabriela Dinca a scris pe 13-11-2016: Eu locuiesc in Iordania din 1982 prin casatorie si recent am aflat ca dupa moartea tatalui meu eu nu am fost trecuta in actul de mostenitor. ..Au fost trecuti numai mama mea si sora decedata..ce pot face in cazul acesta.....multumesc anticipat Când a decedat tatăl dvs? Ați făcut o declarație expresă de acceptare a succesiunii după defunctul dvs tată? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |