|
04-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Elena a scris pe 04-04-2018: Ora estimata: 09:00 Complet: Amanat Talmacel Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge acţiunea civilă formulată de reclamantul NN în contradictoriu cu comuna Făurei prin primar ,reprezentant legal Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare la Tribunalul Neamţ Pronunţată în şedinţă publică azi 4.04.2018. Document: Hotarâre 847/2018 04.04.2018 Prin hotararea pronuntata, instanta a respins actiunea reclamantului, solutia putand fi atacata cu apel in termen de 30 de zile de la comunicare, adica de cand o primiti prin posta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
27-07-2018 |
 | Steluta Vizitator |
| Bună ziua. Ne-a fost respinsa ca nefondată cererea in primul dosar pe motiv că obiectul cauzei a fost indicat greșit. Adică în loc de "acțiune în revendicare" am avut obiect " obligația de a face". Pe fond am câștigat, la apel pârâții au invocat acest aspect, și tribunalul a schimbat în tot și în toate hotărârea de la fond respingand acțiunea ca nefondată. Am pierdut și recursul pe același motiv. Am deschis o a doua acțiune cu obiect " revendicare imobiliară" . Părțile sunt aceleași, cauza aceiași ( revendicare teren) dar obiectul diferă. Pârâții însă susțin că intervine puterea lucrului judecat din prisma primului dosar. Cu toate că nu se întrunește tripla identitate și nici nu a fost tranșat litigiul. Ne-a fost respinsa acțiunea din prisma faptului că trebuia să facem acțiune în revendicare imobiliara și nu obligația de a face. Considerați că există putere de lucru judecat? Mulțumesc. | |
|
|
|
29-08-2018 |
 | Gheorghe sorin Vizitator |
| Daca trec cele 15 zile se mai poate face apel?in alt dosar am vazut ca trecuse 3 luni si tot a fost facut apel. | |
|
|
|
05-09-2018 |
 | Mariana Vizitator |
| Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta. In anul 2017 am fost data in judecata de catre un ifn prin intermediul unui bej. Solutia data de instanta atit in fond cit si in apel a fost de respingere a cererii de incuviintare a executarii silite ca neintemeiata. Anul acesta am primit de la respectivul ifn un preaviz prin care mi se aduce la cunostiinta ca datoria mea o sa fie data unei firme de colectare. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc si astept un raspuns. | |
|
|
|
08-09-2018 |
| Gheorghe Sorin a scris pe 29-08-2018: Daca trec cele 15 zile se mai poate face apel?in alt dosar am vazut ca trecuse 3 luni si tot a fost facut apel. Termenele curg de la momentul comunicarii, nu al pronuntarii. Comunicarea hotararii poate fi si dupa 3 luni de la momentul pronuntarii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-09-2018 |
| Mariana a scris pe 05-09-2018: Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta. In anul 2017 am fost data in judecata de catre un ifn prin intermediul unui bej. Solutia data de instanta atit in fond cit si in apel a fost de respingere a cererii de incuviintare a executarii silite ca neintemeiata. Anul acesta am primit de la respectivul ifn un preaviz prin care mi se aduce la cunostiinta ca datoria mea o sa fie data unei firme de colectare. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc si astept un raspuns. Daca debitul nu este prescris, incercati sa negociati restituirea acestuia. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-09-2018 |
| Mariana a scris pe 05-09-2018: Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta. In anul 2017 am fost data in judecata de catre un ifn prin intermediul unui bej. Solutia data de instanta atit in fond cit si in apel a fost de respingere a cererii de incuviintare a executarii silite ca neintemeiata. Anul acesta am primit de la respectivul ifn un preaviz prin care mi se aduce la cunostiinta ca datoria mea o sa fie data unei firme de colectare. Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc si astept un raspuns. Este o situație în care este puțin probabil să mai puteți fi executată silit. Așteptați să vedeți dacă firma de colectare vă somează intr-un fel. Dacă vă somează reveniți pe forum, dar este important.să nu plătiți nimic și să nu faceți vreo înțelegere de plată deoarece datoria nu va mai fi considerată prescrisă, . | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
05-02-2019 |
 | Constantin Marian Vizitator |
| Bună ziua! Pe portalul Tribunalului apare: Tip soluție: Respingere apel Soluția pe scurt: Dosar nr. 3261/200/2018 DECIS 05.02.2019 Admite apelul. Schimbă soluția apelată în sensul că admite plângerea şi anulează procesul verbal contestat. Definitivă. Pronunțată în sedința publică de la 05.02.2019 Document: Hotărâre 208/2019. Nu se cam bat cap în cap ,,tip soluție" cu ,,soluția pe scurt"? Adică, care este corectă şi dacă mai am vreo obligație față de serviciul rutier... prin anularea procesului verbal in care era vorba de amenda, pe care am platit.o deja si suspendarea dreptului de a conduce pe 30 zile. Si cum recuperez banii platiti la primarie pe amenda? Multumesc! | |
|
|
|
05-02-2019 |
| Se cam bat cap in cap normal. Va trebui fie sa mergeti la arhiva instantei sa va interesati exact, fie sa asteptati sa primiti comunicarea hotararii acasa. Daca ati cerut restituirea amenzii ea ar trebui dispusa decatre instanta in subsidiar anularii procesului-verbal contestat. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
06-03-2021 |
 | Valmarius Vizitator |
| Respinge acţiunea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VIII a. Pronunţată astăzi, 05.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.DOCUMENT ȘEDINȚĂ HOTARARE VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CE INSEAMNA? | |
|
|
|
06-03-2021 |
 | Av.STARJIL M. ✓ Prahova 0742251721Whatsapp marina.starjil@gmail.com
|
| Inseamna ca actiunea reclamantului a fost respinsa de instanta, insa acest reclamant are posibilitatea sa formuleze apel, cand se va rejudeca cererea. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
06-03-2021 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Valmarius a scris pe 06-03-2021: Respinge acţiunea, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea se va depune la Tribunalul Bucureşti - Secţia a VIII a. Pronunţată astăzi, 05.03.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.DOCUMENT ȘEDINȚĂ HOTARARE VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE CE INSEAMNA? Actiunea a fost respinsa, insa aveti posibilitatea sa formulati apel in termen de 30 de zile de la comunicare, adica de la data la care primiti solutia prin posta. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-08-2021 |
 | Andreea4444
|
| Solutia pe scurt: DISPUNE: Respinge ca neîntemeiată cererea de reexaminare formulată de petentul …… împotriva încheierii de anulare a cererii nr. 448/25.06.2021 a Judecătoriei Iaşi, pronunţată în dosarul nr. 12816/245/2021, pe care o păstrează. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24.08. 2021. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1884/2021 24.08.2021. Ce ar trebui sa inteleg de aici? | |
|
|
|
25-08-2021 |
|
| Reclamantul a depus o cerere de chemare in judecata si nu a indeplinit toate cerintele legale. Instanta i-a pus in vedere sa remedieze lipsurile, reclamantul nu s-a conformat, iar instanta a anulat cererea. Impotriva acestei incheieri de anulare, reclamantul a formulat calea de atac (reexaminare), dar care a fost si ea respinsa. Deci, reclamantul - daca tot vrea sa se judece - trebuie sa depuna o cerere complet noua, prima fiind anulata. Cu mentiunea ca daca cererea de chemare in judecata trebuia facuta intr-un anumit termen stabilit de lege, o noua actiune nu mai este posibila, termenul fiind pierdut pe durata anularii/reexaminarii. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
29-08-2021 |
| Andreea4444 a scris pe 25-08-2021: Solutia pe scurt: DISPUNE: Respinge ca neîntemeiată cererea de reexaminare formulată de petentul …… împotriva încheierii de anulare a cererii nr. 448/25.06.2021 a Judecătoriei Iaşi, pronunţată în dosarul nr. 12816/245/2021, pe care o păstrează. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 24.08. 2021. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1884/2021 24.08.2021. Ce ar trebui sa inteleg de aici? Cererea initiala a fost anulata, iar reclamantul a contestat solutia, formuland o cerere de reexaminare, insa si aceasta a fost respinsa, deci judecata s-a finalizat. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-06-2022 |
 | Daniel Circia Vizitator |
| Ora estimata: 11:00 Complet: C24s Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petentul CÎRCIA DANIEL - IONU? împotriva Încheierii de anulare pronun?ate la data de 27.04.2022 în dosarul nr. 2932/200/2022, ca neîntemeiată Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei astăzi, 06.06.2022. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 06.06.2022 | |
|
|
|
07-06-2022 |
 | Daniel Circia Vizitator |
| Ce se poate face in acest sens si care este modivul? Ora estimata: 11:00 Complet: C24s Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petentul CÎRCIA DANIEL - IONU? împotriva Încheierii de anulare pronun?ate la data de 27.04.2022 în dosarul nr. 2932/200/2022, ca neîntemeiată Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei astăzi, 06.06.2022. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 06.06.2022 | |
|
|
|
08-06-2022 |
|
| Depuneti o noua cerere de chemare in judecata, care - de data aceasta - sa indeplineasca toate conditile stabilite de lege si instanta. | Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com https://dreptul-familiei.ro/ Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). | |
|
|
|
|
08-06-2022 |
| Daniel Circia a scris pe 07-06-2022: Ce se poate face in acest sens si care este modivul? Ora estimata: 11:00 Complet: C24s Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petentul CÎRCIA DANIEL - IONU? împotriva Încheierii de anulare pronun?ate la data de 27.04.2022 în dosarul nr. 2932/200/2022, ca neîntemeiată Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei astăzi, 06.06.2022. Document: Încheiere finală (dezinvestire) 06.06.2022 Depuneti o noua cerere de chemare in judecata si asigurati-va ca atasati dovada platii taxei de timbru judiciar. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-11-2022 |
 | Astefaneseimihaelagabriel Vizitator |
| Bună ziua respinge cererea ca nefondat | |
|
|
|
|
|