Forum avocaţi > Civil

Dat in judecata persoana cu resedinta in Marea Britanie

21-11-2016
Vizitator
Buna ziua.
Am avut un accident rutier acum 3 luni in urma, iar faptasul s-a sustras de la fata locului. Accident doar cu pagube materiale. Sa zicem ca rezolv cu asigurarea cu cei de la B.A.A.R
Dar vreau sa dau in judecata acea persoana. Mi s-a comunicat ca este o persoana cu resedinta in Marea Britanie. Unde pot depune o plangere penala in acest sens? Cum il vor chema in instanta?
Multumesc anticipat pentru rsp
Răspunde
 21-11-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Buna ziua,

Puteti depune plangerea la politia din localitatea in care s-a petrecut accidentul. In urma cercetarilor, vor stabili cine este persoana care v-a lovit masina, iar daca are domiciliul in strainatate, va fi incunostiintat de cercetari prin comisie rogatorie.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-11-2016
Vizitator
Multumesc pentru raspuns
Imi puteti spune daca trebuie sa formulez o plangere penala pentru distrugere sau plangere civila (ma scuzati pentru termenul folosit, poate nu e adecvat, nu am cunostinte in domeniu). Vreau sa stiu unde se incadreaza fapta, avand in vedere ca au fost doar pagube materiale. Problema este ca, vinovatul fugind de la locul accidentului si nedeclarand accidentul in 24 de ore, a ingreunat rezolvarea cazului, eu fiind nevoit sa-mi duc copilul la gradinita cu taxiul, sa ma duc la munca cu transportul in comun, nu mai zic de administrarea firmei pe care o detin, fiind nevoit sa rezolv anumite probleme unde aveam nevoie neaparat de masina. Vreau sa-i cer daune morale
Răspunde
 27-11-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca inca va aflati inauntrul termenului de 3 luni de la producerea accidentului, puteti depune plangere penala pentru savarsirea infractiunii de distrugere, in caz contrar va trebui sa va adresati instantei civile cu o actiune in pretentii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.