Forum avocaţi > Civil

Revendicare imobil

21-11-2016
Vizitator
socrul meu 81 ani in urma cu 8 ani a cumparat 1 garsoniera de la q batrina astfel jumatate de garsonira cu contract vinzare cumparare la notar iar cealalta jumatate cu chitanta de mina cu 2 martori achitind si suma suma de bani restanta fiind cumparata de batrina in rate aprox jumatate batrina a decedat in 2008 de atunci am platit impozit modificari socrul a platit cheltuielile de inmormintare la batrina cum poate socrul sa fie stapin absolut al garsonirei cu specificatia ca batrina are o fiica infiata care nu s a interesat niciodata de batrina
Răspunde
 22-11-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Primul pas este sa notati vanzarea imobilului (chitanta de mana) la cartea funciara.
Apoi v-a trebui sa va judecati cu mostenitoarea batranei.
Trebuie sa depuneti o actiune in instanta fie in recunoasterea chitantei, fie in uzucapiune.
Trebuie analizate care sunt conditiile mai favorabile.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-11-2016
Vizitator
Am vandut apartament fiului meu și sotiei lui(nora mea) cu suma de 15000 lei,acum ei sunt despărtiti prin divorț.Pot recupera cumva apartamentul ?
Răspunde
 23-11-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Mihai a scris pe 23-11-2016:
Am vandut apartament fiului meu și sotiei lui(nora mea) cu suma de 15000 lei,acum ei sunt despărtiti prin divorț.Pot recupera cumva apartamentul ?

Buna ziua,
Nu puteti sa recuperati ceva instrainat prin contract de vanzare-cumparare

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-11-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Mihai a scris pe 23-11-2016:

Puteti cere rezilierea contractului de vanzare-cumparare, doar pentru existenta anumitor vicii sau pentru evictiune.
Dac doriti ca apartamentul vandut fiului in timpul casatoriei acestuia sa nu ajunga in posesia fostei nore, atunci v-a trebui sa contactati un avocat pentru a analiza situatia sub toate aspectele, inclusiv sub aspectul posibilitatii formularii unei cereri de interventie in nume propriu in cadrul actiunii de partaj a imobilului respectiv.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Existenta unor vicii sau evictiunea sunt foarte putin probabil sa existe in momentul in care chiar dvs ati incheiat contract de vanzare-cumparare cu amandoi - fiu si nora.
In ceea ce priveste atribuirea apartamentului in urma partajului, exista posibilitatea ca acesta sa fie atribuit fiului dvs, insa nu dumneavoastra personal. Fiul il poate cere sa-i fie dat lui si nu fostei sotii, dar dvs nu mai puteti sa cereti acest lucru pt ca v-ati instarinat de buna voie bunul. Raspund astfel intrucat intrebarea dvs era daca puteti dvs sa recuperati cumva apartamentul.
Evident, atribuirea apartamentului catre fiul dvs se poate face numai in cazul in care cei doi soti nu au terminat procesul de partaj.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.