Buna ziua , In urma cu un an fratele meu a avut un accident rutier pe raza judetului Arges ( DEALU NEGRU ) , el fiind pasager . In urma accidentului a fost transportat la SPITALUL DE URGENTA VALCEA , loc in care i s-a oferit asistenta medicala timp de o zi ,dupa care a fost transferat la SPITALUL BALTAZAR ARSENIE din BUCURESTI , aici i s-a oferit asistenta medicala timp de aprrox 15 zile pe sectia NEUROCHIRURGIE . In momentul de fata avem nevoie de un certificat de la medicul legist care sa inchida dosarul de despagubire din partea asiguratorului . Am vorbit cu cei de la medicina legala VALCEA , raspunsul lor este ca fratele meu nu se gaseste in baza de date a dinsilor, am sunat la Pitesti , la Spitalul. Baltazar ,,,,acelasi raspuns , practic accidentul nu a avut loc ,,,sau ce se poate intelege , niciun spital nu a inregistrat accidentul ?! Am vrb si cu cei de la Pol. Rutiera Pitesti , dansi spun ca ei au innaintat dosarul la procuratura . Intrebarea mea este cum putem sa obtinem , de unde putem sa obtinem certificatul medico legal ? Mentionez faptul ca avem o cerere depusa la dansii , la asigurator ( FGA ) , doar ca la dosar ne lipseste acest certificat medico legal. De unde am putea obtine acest certificat medico legal? Va multumesc pentru timpul acordat . |
|