Forum avocaţi > Civil

Obligatii In dosarul succesoral a unui teren

09-12-2016
Vizitator
Va rog sa ma ajutati da ca se poate Unchiul meu a obtinut un terent de 3 hec de pamant din partea bunici In 1992 mama mea a a renutat la mostenire dar In dosarul succesoral sa obligat sami dea mie o 1000 mp.si 1 hec de teren agricol acest lucru sa Intanplat In 1999 eu am fost plecat multi ani din tara la venirea mea am aflat ca si partea mea care sa obligat In dosaru succesoral a fost vanduta Va rog sami dati un sfat detin dosarul In xeros de la notarl care a dezbatut succeseunea In situoatia mea pot sa merg la notar sa obtin terenul pe care sea luoat obligatia samil dea sal recuperez ? astept sfaturi va multumesc
Răspunde
 09-12-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Din ceea ce relatati se intelege ca mama dvs ar fi renuntat la succesiune in favoarea dvs...acest lucru, legal, nu este posibil. Nimeni nu poate renunta la mostenire in favoarea cuiva. Se renunta pur si simplu.
Cine s-a obligat sa va dea dvs ceva? Mama, daca a renuntat, nu putea. O data pt ca nu putea sa renunte in favoarea dvs, si apoi nu putea sa se oblige sa va dea ceva ce nu avea. De asemenea, nu vad cum intr-un dosar succesoral sa existe o asemenea obligatie.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-12-2016
Vizitator
Va multumesc poate nu am fost eu mai explicit Unchiul meu a obtinut 3 hec de pamint In 1992 de pe urma bunici In 1999 mama mea a renutat la mostenire In favoarea unchiului dupa decesul mami unchiul sea luoat obliIgatia In dosarul succesoral sa mi dea mie ca nepot 1hec si 1000pt acest lucru exista In dosarul succesoral In viitor am aflat ca partea mea a fost vanduta de unchiu am obtinut dosarul succesoral In srox de la notarul care sa facut succeseunea Va rog sami spuneti care sant pasi de urmat ptr a optine partea mea care sa obligat sa meo dea si nu exista niciun termen la acceasta obligatie Va multumesc
Răspunde
 14-12-2016
Vizitator
Se pote da Un raspuns ?Multumesc!
Răspunde
 14-12-2016

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Trebuie vazut acel inscris in care unchiul se obloiga sa va dea dvs ceva....Intr-un dosar de succesiune unchiul nu se putea obliga, in calitatea lui de unic mstenitor, sa dea cuiva ceva. Aratati acel inscris/tot dosarul pe care-l aveti, unui avocat...Numai dupa ce se studiaza efectiv actele veti putea obtine un raspuns

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.