Oana Iosub a scris pe 16-12-2016: Bună ziua Am o problemă Am avut un accident rutier cu victimă, pt.care sunt cercetată penal. Am un reprezentant legal, care acum, la începerea procesului (s-a fixat primul termen, de fond), mi-a cerut "reinnoirea contractului de asistenţă juridică". Este...normal? Din clipa angajării dumnealui n-a făcut nimic pt.mine, în afara prezenţei în faţa Poliţiei, pt.o declaraţie. I-am plătit o sumă mare de bani. L-am întrebat: cât mă costă să mă reprezentaţi în Instanţă in cauza X? Nu mi-a zis că e o sumă parţială, orh până la un anume pas Cum să procedez?suma cerută e încă jumătate din cea plătită iniţial Vă mulţumesc anticipat pt.răspuns Verificati contractul de asistenta juridica pe care l-ati primit de la avocat. Daca in el scrie ca onorariul platit este doar pentru faza de urmarire penala, atunci puteti doar incerca sa ii spuneti avocatului faptul ca ati crezut ca onorariul cerut este pentru toate fazele procesuale si ca sunteti nemultumit de faptul ca va cere o suma in plus. Probabil ca in acesta situatie va trebui sa va cautati un alt avocat pentru instanta. |