Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Executare drept de vizita. Am cerut custodia comuna a fetitei mele si domiciliul la mine.

17-12-2016

Am avut un proces or rol in care am cerut custodia comuna a fetitei mele si domiciliul la mine . Cererea mi-a fost admisa . Sentinta a ramas definitiva prin neapelare . Acum am apelat la executor am facut si deplasarea la domiciliul fostei mele concubine dar ea nu era acasa fiind parintii ei acasa care mi sau adresat cu injurii si amenintari si asta nu este nimic dar acum primesc amenintari si de la concubinu fostei mele sa nu ma mai apropii de copilu meu desi legea Kia dat dreptul sa stea fata la mine repet nu miam vazut copilu de 9 luni am mers pe calea legii si tot nu pot sa ma bucur de copilul meu cu legea in mana. Am obtinut si dreptul de executare silita si tot degeaba va rog ajutatima sunt disperat. Va multumesc
Răspunde
 17-12-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa puneti in executare hotararea judecatoresca, iar in ceea ce priveste faptul ca primiti amenintari de la concubinul fostei sotii, depuneti o plangere penala impotriva acestuia.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-12-2016

Am si cererea de executare silita si totusi nu am dreptul am toate actele. Iar in ce priveste amenintarile si injurile care no-au fost aduse in ziua cand am facut deplasarea la domiciliul fostei mele concubine oare trebuia sa se sesizeze si jandarmeria nu trebuia facut un raport sau un proces verbal?
Răspunde
 17-12-2016

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Andrei Andrei a scris pe 17-12-2016:
Am si cererea de executare silita si totusi nu am dreptul am toate actele. Iar in ce priveste amenintarile si injurile care no-au fost aduse in ziua cand am facut deplasarea la domiciliul fostei mele concubine oare trebuia sa se sesizeze si jandarmeria nu trebuia facut un raport sau un proces verbal?

Puteti depune plangere penala pentru nerespectarea hotararii judecatoresti si pentru rapirea copilului la politie. Ei cu siguranta pot face acte de cautari ale minorului si in momentul in care il gasesc, sa vi-l dea conform hotararii judecatoresti.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-12-2016

Pai am fost si la politie si au zis ca nu ii de competenta lor pe alt judet adica unde se afla ea .... Sincer deja mi-am pierdut speranta si credebilitatea in institutiile statului daca era si era copilu la mine in 2 zile eram saltat de protectia copilului si de politie fara drept de apel.
Răspunde
 19-12-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Sesizati DGASPC-ul privind situatia de fapt si depuneti o plangere penala impotriva fostei sotii pentru savarsirea infractiunii de nerestectare a masurilor privind incredintara minorului, asigurandu-va ca primiti numar de inregistrare cand depuneti plangerea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-12-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Executare silită pentru ca a lua minora și plângere penală.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.