Buna dimineata, Nu stiu daca in aceasta categorie se incadreaza speta mea, insa va rog sa imi spuneti ce trebuie facut astfel incat sa contest o decizie de impunere emisa de AJOFM in dec 2016, pentru incetare indemnizatie de somaj, pe motiv ca am obtinut venituri din activitati autorizate. Baza legala a incetarii platii indemnizatiei de somaj, conformart. 44, lit. b din legea 76/2002. Conform documentelor trimise deja catre AJOFM (extras cont si registru casa "PFA" expert contabil) am incasat lunar, in toata perioada somajului (31.12.2014-06.04.2015), venituri sub nivelul ISR (pentru 2015 a fost 500 lei/luna), respectiv onorarii pentru bilanturi contabile si expertize contabile realizate unei instante de judecata. Va rog sprijin de la un avocat specializat in astfel de spete/procese, deoarece deja mi-a fost afectata imaginea, pe motiv ca insel statul roman, ca nu am declarat totul si vreau sa dau in judecata, atat institutia, cat si persoanele fizice care au contribuit in mod direct/indirect la starea actuala, cand deja sunt intrebat de clientii actuali de ce am probleme cu statul roman. Multumesc anticipat. |
|