Forum avocaţi > Civil

Radiere masina

05-01-2017
Vizitator
In anul 2002 am cumparat o masina pe numele sotului, in anul 2006 am divortat de el iar in anul 2009, sotul a vandut masina . In anul 2015 sotul a decedat.Vreau sa o radiez pentru ca primaria imi cere mie acum sa platesc impozitul si nu putin ,128 de milioane.Am fost la politie si mi-a zis ca nu pot eu ca si coproprietar sa o radiez, dar nu mi-a spus nimic clar ce sa fac .Mentionez ca nu am actele masinii decat contractul de v-c si cartea masinii .Unele persoane mi-a zis sa da obtin o hatarare judecatoreasca , nu stiu cum se procedeaza ce trebuie sa fac ?
Răspunde
 06-01-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca stiti cui i-a vandut masina, sotul, va trebui sa chemati in instanta acea persoana, in calitate de parat.
Va trebui sa solicitati instantei obligarea politiei la radierea auto deoarece a fost vanduta persoanei X.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-01-2017
Vizitator
Multumesc tare mult ,dat nu stiu sa-mi iau avocat sau sa depun o cerere nu stiu daca exista cerere tip .....si sa-mi dea un avocat din oficiu ,nu stiu cum e mai bine pentru cazul meu.
Răspunde
 06-01-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu exista cerere tip.
Avocat din oficiu vi se da, numai daca faceti dovada unor venituri mici (adica sub 500 lei pe luna) si numai in baza unei cereri scrise insotita de documentele doveditoare privind veniturile, adresata Baroului de avocati din judetul dvs.
Daca nu va descurcati singura si nici nu indepliniti conditiile pentru admiterea cererii de avocat din oficiu, contactati direct un avocat din localitatea dvs. si aflati costurile.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.