Forum avocaţi > Civil

Poprire pe salariu

07-11-2013
Vizitator
Am doi copii pentru care platesc pensie de intretinere in total de 40% din venit . Am primit acum cateva zile poprire pe salariu pentru recuperate cheltuieli de judecata in care se spune sa se faca in 1/3 din salariu dar nu mai mult de 50% din salariu. Vreau sa deschid proces de recalculare pensie de intretinere de 1/3 din salariu pentru 2 copii deci ar mai fi loc de 20% pentru poprirea pentru cheltuieli de judecata. Vreau sa stiu cum sa procedez ca sa schimb procentul pentru recuperarea cheltuielilor de judecata?
Multumesc
Răspunde
 08-11-2013
Vizitator
Marin a scris pe 07-11-2013:
Am doi copii pentru care platesc pensie de intretinere in total de 40% din venit lucru pe care nu l-am contestat in termenul legal. Am primit acum cateva zile poprire pe salariu pentru recuperate cheltuieli de judecata in care se spune sa se faca in 1/3 din salariu dar nu mai mult de 50% din salariu. Vreau sa deschid proces de recalculare pensie de intretinere de 1/3 din salariu pentru 2 copii. Din cate stiu eu retinerile din salariu (popriri si alte) nu trebuie sa depaseasca 50% din venit.
Vreau sa stiu cum sa procedez ca sa schimb procentul popririi pentru recuperarea cheltuielilor de judecata deoarece intr-o saptamana este ziua de salariu si daca stau ca o sa vin acasa cu buzunarele pline cu aer.
Pot sa merg personal la executor cu cele doua sentinte judecatoresti privind plata intretinere copii (am sentinte separate pentru fiecare copil, una de 25% si cealalta de 15%) si pe baza lor sa modifice poprirea? Fosta sotie banuiesc ca a spus executorului doar de copilul cel cu 15% pe cel de-al doilea l-a omis sa-l aminteasca probabil ca nu este poprire , primeste banii prin mandat postal, dar oricum bani sunt trimisi tot din acelasi venit, minim pe economie.
Daca nu am fost destul de explicit va stau la dispozitie cu orice alte explicatii.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.