Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Civil

Am fost jignita, acuzata de lucruri false de cinevacare se ascunde in spatele unui cont fals faceb.

09-01-2017
Vizitator
Buna ziua. Aseara am primit un mesaj privat de la un cont de facebook in care eram jignita si acuzata de niste lucruri neadevarate, lucruri care imi pateaza imaginea mea ca femeie si ca sotie. Banuiesc cine este in spatele acestui cont de facebook insa nu stiu cum pot dovedi acest lucru. Ce pot face in acest sens pentru ca persoana care m-a jignit si m-a acuzate de lucruri grave neadevarate sa fie trasa la raspundere. Am fost facuta femeie de moravuri usoare si am fost acuzata ca mi-am inselat sotul cu cumnatul meu si ca nici fiul minor pe care il am impreuna cu sotul meu nu ar fi al lui. Am mai fost acuzata si ca mi-am inselat sotul in repetate randuri. Toate aceste acuzatiii fiind 100% false insa mi-au adus probleme in casnicie. Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac pentru a afla cine e vinovat de aceste acuzatii si in ce mod poate fi tras la raspundere pentru tot ce a facut.
Răspunde
 10-01-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Faceti o sesizare la politie in acest sens.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Faceți o plângere la poliție. Se poate identifica imediat de la ce IP este trimis mesajul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-01-2017
Vizitator
Buna seara! Si eu am fost jignit de un individ pe facebook si as vrea sa stiu daca sunt intrunite elementele constitutive ale calomniei, avand in vedere ca s-a legat de starea mea de sanatate.
„... nu te mai contrazice cu o leguma legata de un carucior ca (mine). Nu te uiti la el? Sta toata ziua sa se jace poker ca asta e tot ce stie in viata lui de om cu facultate”.
Avand in vedere ca acest individ sta in celalalt capat al tarii, distanta fiind apreciabila cam ce e de facut? Mentionez ca am print screen.
Multumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.