Ilie Ana Maria a scris pe 13-01-2017: Buna ziua as dori si eu sa aflu cum as putea sa imi iau copilul minor in varsta de 5 ani langa mn in Anglia avand in vedere ca eu cu tatal lui suntem despartiti si am facut o conventie la notariat prin care ne am pus de acord urmatoarele :tutela comuna,domiciuliul la mine ,vizita doua week-end-uri pe luna si vacantele le impartim jumate jumate,si o pensie almentare de 250 de lei pe luna.Precizez ca minora sta acum cu parinti si cu fratele meu .Am facut aceasta conventie din caua ca eu trebuia sa plec la munca si am renuntat la procesul de custodie intentat impotriva tatalui ,nu am avut proces de divort deoarece nu am fost casatoriti legal.Eu am alta relatie acum si as dori ca minora sa fie cu mine pentru ca sa aibe o stabilitate emotionala si familiara.Tatal ei nu este de acord si nu va fi niciodata din cauza actualei mele relati si pe chestia asta profita cu santaju emotiona asupra minorei.Astept un raspuns,va multumesc! Pentru a putea scoate minora din tara, aveti nevoie de acordul tatalui, din moment ce aveti exercitare in comun a autoritatii parintesti. In cazul in care tatal refuza sa-si dea acordul, puteti formula o actiune pentru suplinirea acordului tatalui. |