Forum avocaţi > Civil

Consultatie, apartament cu uzufruct viager

09-01-2017
Vizitator
Buna ziua. As avea nevoie de o consulatie legata de un apartament cu uzufruct viager. Ma intereseaza sa intru in legatura cu un avocat in Cluj-Napoca, care ar putea sa-mi faca o programare in saptamana aceasta.

Va multumesc,
Cristian Lenart
Răspunde
 09-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Intrati pe site-ul Baroului Cluj si cautati un avocat specializat pe drept civil.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Consultanta o puteti solicita fie unui avocat din Cluj, fie prin alte mijloace de comunicare catre orice alt avocat pe care il puteti alege din tabelul avocatilor.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Consultati site-ul Baroului Cluj pentru a gasi un avocat din Cluj Napoca.
Daca doriti un raspuns pe forum la problema dvs puteti sa o expuneti aici, pe scurt.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Cel mai indicat este sa intrati pe site-ul Baroului Cluj si cautati un avocat specializat pe drept cvil pt a va putea ajuta.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2017
Vizitator
Buna ziua as dori si eu sa aflu cum as putea sa imi iau copilul minor in varsta de 5 ani langa mn in Anglia avand in vedere ca eu cu tatal lui suntem despartiti si am facut o conventie la notariat prin care ne am pus de acord urmatoarele :tutela comuna,domiciuliul la mine ,vizita doua week-end-uri pe luna si vacantele le impartim jumate jumate,si o pensie almentare de 250 de lei pe luna.Precizez ca minora sta acum cu parinti si cu fratele meu .Am facut aceasta conventie din caua ca eu trebuia sa plec la munca si am renuntat la procesul de custodie intentat impotriva tatalui ,nu am avut proces de divort deoarece nu am fost casatoriti legal.Eu am alta relatie acum si as dori ca minora sa fie cu mine pentru ca sa aibe o stabilitate emotionala si familiara.Tatal ei nu este de acord si nu va fi niciodata din cauza actualei mele relati si pe chestia asta profita cu santaju emotiona asupra minorei.Astept un raspuns,va multumesc!
Răspunde
 13-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ilie Ana Maria a scris pe 13-01-2017:
Buna ziua as dori si eu sa aflu cum as putea sa imi iau copilul minor in varsta de 5 ani langa mn in Anglia avand in vedere ca eu cu tatal lui suntem despartiti si am facut o conventie la notariat prin care ne am pus de acord urmatoarele :tutela comuna,domiciuliul la mine ,vizita doua week-end-uri pe luna si vacantele le impartim jumate jumate,si o pensie almentare de 250 de lei pe luna.Precizez ca minora sta acum cu parinti si cu fratele meu .Am facut aceasta conventie din caua ca eu trebuia sa plec la munca si am renuntat la procesul de custodie intentat impotriva tatalui ,nu am avut proces de divort deoarece nu am fost casatoriti legal.Eu am alta relatie acum si as dori ca minora sa fie cu mine pentru ca sa aibe o stabilitate emotionala si familiara.Tatal ei nu este de acord si nu va fi niciodata din cauza actualei mele relati si pe chestia asta profita cu santaju emotiona asupra minorei.Astept un raspuns,va multumesc!

Pentru a putea scoate minora din tara, aveti nevoie de acordul tatalui, din moment ce aveti exercitare in comun a autoritatii parintesti. In cazul in care tatal refuza sa-si dea acordul, puteti formula o actiune pentru suplinirea acordului tatalui.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.