|
15-01-2017 |
 | Costache Bogsan Vizitator |
| Buna seara.In urma cu 2 luni am castigat procesul program de vizitare la un minor de 4 ani și am sentința definitivă.acuma m-a dat in judecata fosta concubina pt modificarea programului de vizita si pensie alimentara.în tot acest timp mi-a interzis să îmi văd copilul.mai poate modifica programul de vizită odată ce am o sentință definitivă în acest fel??? | |
|
|
|
15-01-2017 |
| Orice măsură cu privire la minor se poate modifica doar dacă aspectele avute în vedere de către instanța de judecată la stabilirea măsurii s-au schimbat. Nu cred că în 2 luni se putea schimba ceva. Ce se motivează în cererea de chemare în judecată referitor la schimbarea situației? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
15-01-2017 |
| F mici sanse daca situatia de fapt analizata de prima instanta nu s a schimbat. Nu ati incercat sa puneti in executare silita programul de vizita ? | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-01-2017 |
 | Costache Bogdan Vizitator |
| Ei nu îi convine programul dat de lege.ea vrea să am legături cu minorul doar o zi la două săptămâni de la ora 9-20 doar pe raza municipiului. | |
|
|
|
15-01-2017 |
| Am încercat pe cale amiabilă de câteva ori după care am depus la politie niste plângeri si urmează să o executam silit.m-ar ajuta executarea ei dacă ea a deschis un proces împotriva mea? | |
|
|
|
16-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Din moment ce aveti o hotarare definitiva care stabileste un program de vizita, puteti pune in executare acea hotarare. In ceea ce priveste cel de-al doilea dosar, fosta sotie are sanse mici de reusita avand in vedere perioada scurta de timp dintre actiuni. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-01-2017 |
| In al 2 - lea proces în care ea ma dat în judecată as putea cere custodia comună cu domiciliul la mine a minorului?? Ce șanse am să câștig copilul?ori cum si daca merg cu executorul nu o să îmi dea copilul.. | |
|
|
|
18-01-2017 |
| Costache Bogdan a scris pe 16-01-2017: In al 2 - lea proces în care ea ma dat în judecată as putea cere custodia comună cu domiciliul la mine a minorului?? Ce șanse am să câștig copilul?ori cum si daca merg cu executorul nu o să îmi dea copilul.. | |
|
|
|
18-01-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Costache Bogdan a scris pe 16-01-2017: In al 2 - lea proces în care ea ma dat în judecată as putea cere custodia comună cu domiciliul la mine a minorului?? Ce șanse am să câștig copilul?ori cum si daca merg cu executorul nu o să îmi dea copilul.. Puteti solicita stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere, printro cerere reconventionala. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
18-01-2017 |
| Ce înseamnă cerere reconvențională ?? | |
|
|
|
18-01-2017 |
| Costache Bogdan a scris pe 18-01-2017: Ce înseamnă cerere reconvențională ?? | |
|
|
|
18-01-2017 |
| Ce șanse as avea să câștig domiciliul copilului la mine?m-ar ajuta executările silite în acest caz ? Ea îmi interzice sa IMI vad copulul cu totul ca am o sentinta definitiva | |
|
|
|
18-01-2017 |
| Momentan nu lucrez nicaeri cum IMI va stabili pensia alimentara sa io platesc?? E o problema ca nu sunt angajat momentan | |
|
|
|
18-01-2017 |
| Ar putea fi daca doriti sa aveti domiciliul copilului la dvs si nu faceti dovada posibilităților de îngrijire, crestere si educare in lipsă unor venituri. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
18-01-2017 |
| |
|
|
19-01-2017 |
| Găsiți un serviciu unde să obțineți venituri suficiente pentru îngrijirea unui copil, demonstrați instanței că este în interesul copilului să locuiască la dvs și o să aveți șanse în dosar. Atitudinea față de respectarea programului de vizitare este un element important prin care să arătați că ,ăsura trebuie modificată, deoarece hotărârea instanței nu poate fi pusă în aplicare. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
19-01-2017 |
| |
|
|
19-01-2017 |
| Ar fi îndeajuns minimul pe economice să demonstrez în instanță??dar dacă stau în chieie | |
|
|
|
20-01-2017 |
| C'è ziceti as putea castiga custodia copilului | |
|
|
|
20-01-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Costache Bogdan a scris pe 20-01-2017: C'è ziceti as putea castiga custodia copilului Aceste chestiuni ne decide instanta de judecata care va analiza atat situatia dvs., cat si a mamei copilului. Instanta este obligata sa decida care este interesul superior al minorului, astfel incat daca dvs. ii puteti asigura cele mai bune conditii de trai necesare pentru o dezvoltare normala a copilului, aveti sanse ca instanta sa dispuna stabilirea minorului la dvs. Este important sa aveti venituri stabilite (chiar daca este venitul minim pe economie) si sa aveti o locuinta decenta pentru dvs. si copil (chiar daca este in chirie). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |