Forum avocaţi > Civil

Minori și familie

1  2  Final
 15-01-2017
Vizitator
Buna seara.In urma cu 2 luni am castigat procesul program de vizitare la un minor de 4 ani și am sentința definitivă.acuma m-a dat in judecata fosta concubina pt modificarea programului de vizita si pensie alimentara.în tot acest timp mi-a interzis să îmi văd copilul.mai poate modifica programul de vizită odată ce am o sentință definitivă în acest fel???
Răspunde
 15-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Orice măsură cu privire la minor se poate modifica doar dacă aspectele avute în vedere de către instanța de judecată la stabilirea măsurii s-au schimbat. Nu cred că în 2 luni se putea schimba ceva.
Ce se motivează în cererea de chemare în judecată referitor la schimbarea situației?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
F mici sanse daca situatia de fapt analizata de prima instanta nu s a schimbat.

Nu ati incercat sa puneti in executare silita programul de vizita ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2017
Vizitator
Ei nu îi convine programul dat de lege.ea vrea să am legături cu minorul doar o zi la două săptămâni de la ora 9-20 doar pe raza municipiului.
Răspunde
 15-01-2017
Vizitator
Am încercat pe cale amiabilă de câteva ori după care am depus la politie niste plângeri si urmează să o executam silit.m-ar ajuta executarea ei dacă ea a deschis un proces împotriva mea?
Răspunde
 16-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Din moment ce aveti o hotarare definitiva care stabileste un program de vizita, puteti pune in executare acea hotarare. In ceea ce priveste cel de-al doilea dosar, fosta sotie are sanse mici de reusita avand in vedere perioada scurta de timp dintre actiuni.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-01-2017
Vizitator
In al 2 - lea proces în care ea ma dat în judecată as putea cere custodia comună cu domiciliul la mine a minorului?? Ce șanse am să câștig copilul?ori cum si daca merg cu executorul nu o să îmi dea copilul..
Răspunde
 18-01-2017
Vizitator
Costache Bogdan a scris pe 16-01-2017:
In al 2 - lea proces în care ea ma dat în judecată as putea cere custodia comună cu domiciliul la mine a minorului?? Ce șanse am să câștig copilul?ori cum si daca merg cu executorul nu o să îmi dea copilul..
Răspunde
 18-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Costache Bogdan a scris pe 16-01-2017:

Puteti solicita stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere, printro cerere reconventionala.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2017
Vizitator
Ce înseamnă cerere reconvențională ??
Răspunde
 18-01-2017
Vizitator
Costache Bogdan a scris pe 18-01-2017:
Ce înseamnă cerere reconvențională ??
Răspunde
 18-01-2017
Vizitator
Ce șanse as avea să câștig domiciliul copilului la mine?m-ar ajuta executările silite în acest caz ? Ea îmi interzice sa IMI vad copulul cu totul ca am o sentinta definitiva
Răspunde
 18-01-2017
Vizitator
Momentan nu lucrez nicaeri cum IMI va stabili pensia alimentara sa io platesc?? E o problema ca nu sunt angajat momentan
Răspunde
 18-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Ar putea fi daca doriti sa aveti domiciliul copilului la dvs si nu faceti dovada posibilităților de îngrijire, crestere si educare in lipsă unor venituri.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-01-2017
Vizitator
Multumesc !!
Răspunde
 19-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Găsiți un serviciu unde să obțineți venituri suficiente pentru îngrijirea unui copil, demonstrați instanței că este în interesul copilului să locuiască la dvs și o să aveți șanse în dosar. Atitudinea față de respectarea programului de vizitare este un element important prin care să arătați că ,ăsura trebuie modificată, deoarece hotărârea instanței nu poate fi pusă în aplicare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-01-2017
Vizitator
Am inteles multumesc
Răspunde
 19-01-2017
Vizitator
Ar fi îndeajuns minimul pe economice să demonstrez în instanță??dar dacă stau în chieie
Răspunde
 20-01-2017
Vizitator
C'è ziceti as putea castiga custodia copilului
Răspunde
 20-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Costache Bogdan a scris pe 20-01-2017:
C'è ziceti as putea castiga custodia copilului

Aceste chestiuni ne decide instanta de judecata care va analiza atat situatia dvs., cat si a mamei copilului. Instanta este obligata sa decida care este interesul superior al minorului, astfel incat daca dvs. ii puteti asigura cele mai bune conditii de trai necesare pentru o dezvoltare normala a copilului, aveti sanse ca instanta sa dispuna stabilirea minorului la dvs. Este important sa aveti venituri stabilite (chiar daca este venitul minim pe economie) si sa aveti o locuinta decenta pentru dvs. si copil (chiar daca este in chirie).

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.