Forum avocaţi > Civil

Intrebare

17-01-2017
Vizitator
Va scriu in speranta ca poate ma puteti ajuta macar sa ma indrumati ca nu stim ce sa facem, va explic:sora mea cea mica locuieste in mosteni,videle,in prezent este casatorita legitim si are un baietel mic,dar inainte de a se casatori legitim a avut alta relatie cu un barbat din acelasi sat ,cu el are doi copii de 11 si 12 ani, cu acela nu a fost casatorita legitim dar copii poarta numele tatalui,acest tata nu il intereseaza de copii, nu ii vede, nu le plateste pensia alimentara nici nu se poate discuta cu el ca este deosebit de violent,intrebarea mea este:ce se poate face pentru ca sora mea sa vina la mine in spania cu toata familia in conditiile in care el nu da semnatura sa-i poata scoate din tara?Banuiesc ca exista un proces pentru asa ceva,ne puteti indruma? Multumesc anticipat.
Răspunde
 17-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Florentina a scris pe 17-01-2017:
Va scriu in speranta ca poate ma puteti ajuta macar sa ma indrumati ca nu stim ce sa facem, va explic:sora mea cea mica locuieste in mosteni,videle,in prezent este casatorita legitim si are un baietel mic,dar inainte de a se casatori legitim a avut alta relatie cu un barbat din acelasi sat ,cu el are doi copii de 11 si 12 ani, cu acela nu a fost casatorita legitim dar copii poarta numele tatalui,acest tata nu il intereseaza de copii, nu ii vede, nu le plateste pensia alimentara nici nu se poate discuta cu el ca este deosebit de violent,intrebarea mea este:ce se poate face pentru ca sora mea sa vina la mine in spania cu toata familia in conditiile in care el nu da semnatura sa-i poata scoate din tara?Banuiesc ca exista un proces pentru asa ceva,ne puteti indruma? Multumesc anticipat.

Buna ziua,

Sora dvs. trebuie sa formuleze o cerere de chemare in judecata a tatalui copiilor prin care sa suplineasca consimtamantul acestuia la efectuarea demersurilor pentru obtinerea pasaportului si pentru iesirea din tara. Daca sora vrea sa plece definitiv din tara, trebuie sa ceara instantei sa-i incuviinteze stabilirea domiciliului copiilor in Spania.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Sora dvs trebuie sa il cheme pe tatal copiilor in judecata, printr-o cerere de chemare in judecata in baza careia instanta va suplini consimtamantul tatalui la efectuarea demersurilor pt obtinerea pasaportului si pt iiesirea din tara.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Florentina a scris pe 17-01-2017:

Va trebui introdusa o actiune pentru exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la mama si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere. Concomitent, se poate formula o actiune pentru suplinirea consimtamantului tatalui pentru a scoate copiii din tara si eliberarea pasaportului pentru minori, insa daca sustineti ca tatal are o atitudine agresiva fata de minori, sora dvs poate obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti, astfel ca va putea scoate copiii din tara fara acordul tatalui.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.