Ramy a scris pe 24-01-2017: Vă mulțumesc pentru răspuns, dar în privința partajului ce imi puteți spune? Sau dacă eu mă duc acasă cu copiii el imi poate interzice sa intru in casă, specific din nou ca casa este bun dobândit in timpul căsătoriei pe numele la amândoi. Va multumesc. Buna seara. In mod mormal, fiind proprietara pe jumatate din imobil, nu va poate interzice sa intrati in locuinta. Va sfatuiesc sa introduceti o actiune de partaj, in una din formele prevazute de lege. Probabil cea mai avantajoasa forma este partajul prin atribuirea bunului, ori dvs. ori fostului sot, cel care va pastra imobilul fiind obligat la plata unei sulte celuilalt sot, reprezentand contravaloarea cotei de proprietate a acestuia din urma. In ceea ce priveste pensia alimentara, puteti cere suplimentarea acesteia in cadrul unei noi actiuni. In aceasta situatie este necesar sa faceti dovada veniturilor fostului sot. |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|