Forum avocaţi > Civil

Custodie minor

25-01-2017
Vizitator
buna ziua am avut o reatie de concubinaj de 7 ani din care a rezultat un copil avand varsta actuala de 5 ani.Eu m-am despartit de tata acum un an si jumatate .Eu am intentat proces de custodie care nu sa terminat.Avocata mea ma sfatuit sa ma duc sa fac o conventie notariala prin care am stabilit urmatoarele :custodie comuna,drept de vizita,platirea unui cuantum de 250 de lei pe luna si domiciliul minorei la mine .Eu am plecat in Anglia dupa ce am incheoat aceasta conventie pentru a lucra.Minora este cu parinti mei acasa.As dori sa pot sa o iau langa mine dar tatal mi-a spus ca nu imi va da semnatura.Ce as putea sa fac pentru ca sa pot obtine scoaterea ei din tara.Mentionez ca eu aici lucrez cu acte in regula.
Răspunde
 25-01-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Va trebui sa cereti in instanta stabilirea domiciliului fetitei la adresa dumneavoastra din Anglia.

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Singura rezolvare este prin instanta: cerere de stabilire a domiciliului in strainatate.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-01-2017
Vizitator
Buna ziua! Lam dat in judecata pe fostul meu sot pt marire de pensie din luna mai 2016 pana acum a fost amanat procesu pt ca nu am depus taxa de timbru, apoi pt ancheta sociala si acum la amanat pt ca eu trebuir sai pun intrebari paratului. Intrebarea mea este pot cere anularea inerogatoriului deoarece nu stiu ce intrebari ias putea pune pt marirea de pensi, ce as putea sal intreb? Daca este de acord cu marirea? Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca merge anularea interogatorului si ce as putea scrie in cerere!!! Multumesc frumos!
Răspunde
 26-01-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Raluca a scris pe 26-01-2017:
Buna ziua! Lam dat in judecata pe fostul meu sot pt marire de pensie din luna mai 2016 pana acum a fost amanat procesu pt ca nu am depus taxa de timbru, apoi pt ancheta sociala si acum la amanat pt ca eu trebuir sai pun intrebari paratului. Intrebarea mea este pot cere anularea inerogatoriului deoarece nu stiu ce intrebari ias putea pune pt marirea de pensi, ce as putea sal intreb? Daca este de acord cu marirea? Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca merge anularea interogatorului si ce as putea scrie in cerere!!! Multumesc frumos!

Daca instanta a dispus interogatoriul paratului, va trebui sa va conformati in acest sens. In interogatoriu va trebui sa-i adresati intrebari care presupun raspunsuri scurte, de genul "Este adevarat ca vi s-au marit veniturile lunare?".

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-01-2017
Vizitator
Am inteles! Si multumesc pt raspuns privlema este ca el nu are servici pensia care o primesc este de 180 lei si este stabilita inaintea mariri de salariu minim de economie...de aceea nu stiu ce intrebare sa pun... eu m-am gandit ca pot intreba daca stie cat se cheltuie cu un copil pe luna tinand comt ca este la scoala in oras noi fiind din afara orasului...m.am gandit la anularea interagotariului pt ca nu as dori sa vb mai mult decat trebuie deoarece nu avem o relatie buna.. multumesc din suflet pt raspuns
Răspunde
 27-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Raluca a scris pe 27-01-2017:
Am inteles! Si multumesc pt raspuns privlema este ca el nu are servici pensia care o primesc este de 180 lei si este stabilita inaintea mariri de salariu minim de economie...de aceea nu stiu ce intrebare sa pun... eu m-am gandit ca pot intreba daca stie cat se cheltuie cu un copil pe luna tinand comt ca este la scoala in oras noi fiind din afara orasului...m.am gandit la anularea interagotariului pt ca nu as dori sa vb mai mult decat trebuie deoarece nu avem o relatie buna.. multumesc din suflet pt raspuns

Buna ziua,

Puteti renunta la interogatoriu, dar acest lucru nu este recomandabil, ba s-ar putea chiar sa dauneze cauzei. Puteti sa il intrebati daca participa in alt fel la cheltuielile de crestere si educare a copiiilor, daca este de acord sa se mareasca pensia de intretinere, daca mai are alte venituri pe care nu le declara sau care nu sunt inregistrate (daca lucreaza la negru) si alte intrebari care v-ar putea ajuta sa va dovediti cererea.
Intrebarile trebuiesc scrise pe o foaie in cel putin doua exemplare, pentru ca instanta sa poata nota intrebarile direct pe foaia cu intrebarile dvs.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-01-2017
Vizitator
Multumesc pt raspuns! Am sa aleg interogatoriu si am sa pun intrebarile pe care mi le-ati propus dumneavoastra. O sa depun la dosar in trei exemplare pt ca se poate judeca si in lipsa mea. Mai am o singura intrebare, intamplator am intalnit un procuror si am intrebat despre situatia mea si mia spus ca acum s.a schimbat legistratia si ca este mai complicat si ca ar trebui sa contactez un avocat. Este adevarat? Eu acum nu imi permit sa iau un avocat... dar din cate stiu eu el este obligat prin lege. Eu m am mai judecat cu el pt marirea penisei acum cativa ani si a fost mult mai usor, arunci nu mi.a trebuit ancheta sociala si nici interogatoriu! Multumesc!
Răspunde
 31-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Raluca a scris pe 31-01-2017:
Multumesc pt raspuns! Am sa aleg interogatoriu si am sa pun intrebarile pe care mi le-ati propus dumneavoastra. O sa depun la dosar in trei exemplare pt ca se poate judeca si in lipsa mea. Mai am o singura intrebare, intamplator am intalnit un procuror si am intrebat despre situatia mea si mia spus ca acum s.a schimbat legistratia si ca este mai complicat si ca ar trebui sa contactez un avocat. Este adevarat? Eu acum nu imi permit sa iau un avocat... dar din cate stiu eu el este obligat prin lege. Eu m am mai judecat cu el pt marirea penisei acum cativa ani si a fost mult mai usor, arunci nu mi.a trebuit ancheta sociala si nici interogatoriu! Multumesc!

Buna ziua,

Nu este obligatoriu sa va luati avocat pentru acest gen de cerere. Este posibil ca instanta sa fi considerat de aceasta data (fata de cererea anterioara) ca se impune un probatoriu mai amplu pentru a justifica marirea pensiei.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.