| Avocata , m-a incadrat perfect pentru suma masei succesorale de 44000 roni cu 3 la suta taxa de timbru. Am achitat la primarie , iar dupa aproximativ 10 zile Judecatoria Rosiori de Vede , imi cere sa timbrez totul cu 5 la suta . . Consider ca sunt JECMANIT , de judecatorie , si sunt sigur ca printr-o intelegere TACITA intre Primarie si Persoane din Judecatorie se fac viramente in conturi personale unde ajung banii perceputi ca diferenta 2 la suta pentru a ajunge sa timbrez abuziv cu 5 la suta Va rog sa verificati si sa-mi comunicati daca trebuie sa acept ABUZUL , SA FIU FURAT . Eu spaga , sau mita nu-mi permit sa dau . Sunt in varsta , operat pe cord deschis dublu baypas cu pensie amarata din care trebuie sa-mi asigur supravietuirea. . Nenorocirea s-a abatut asupra mea prin faptul ca Judecatoria ,MA AMENINTA CU ANULAREA DEZBATERII SUCCESIUNII dupa ce am cheltuit o suma imensa de bani care mi-ar fi fost de real ajutor in procurarea hranei si a medicamentelor. Amenintarea nu ma avantajeaza cu nimic , privind sanatate , deja de cand am primit abuzul a inceput sa ma usture inima . Sper sa nu mai fac inca un INFARCT MULTUMESC DE INTELEGERE. |
|