Forum avocaţi > Civil

Proces de succesiune. Judecatoria imi cere sa timbrez totul cu 5 la suta

25-01-2017
Vizitator
Avocata , m-a incadrat perfect pentru suma masei succesorale de 44000 roni cu 3 la suta taxa de timbru. Am achitat la primarie , iar dupa aproximativ 10 zile Judecatoria Rosiori de Vede , imi cere sa timbrez totul cu 5 la suta . . Consider ca sunt JECMANIT , de judecatorie , si sunt sigur ca printr-o intelegere TACITA intre Primarie si Persoane din Judecatorie se fac viramente in conturi personale unde ajung banii perceputi ca diferenta 2 la suta pentru a ajunge sa timbrez abuziv cu 5 la suta Va rog sa verificati si sa-mi comunicati daca trebuie sa acept ABUZUL , SA FIU FURAT . Eu spaga , sau mita nu-mi permit sa dau . Sunt in varsta , operat pe cord deschis dublu baypas cu pensie amarata din care trebuie sa-mi asigur supravietuirea. . Nenorocirea s-a abatut asupra mea prin faptul ca Judecatoria ,MA AMENINTA CU ANULAREA DEZBATERII SUCCESIUNII dupa ce am cheltuit o suma imensa de bani care mi-ar fi fost de real ajutor in procurarea hranei si a medicamentelor. Amenintarea nu ma avantajeaza cu nimic , privind sanatate , deja de cand am primit abuzul a inceput sa ma usture inima . Sper sa nu mai fac inca un INFARCT MULTUMESC DE INTELEGERE.
Răspunde
 25-01-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Este posibil sa aveti mai multe capete de cerere, si atunci , in conformitate cu art 5 alin 2 OUG 80/2013, taxa judiciara este de 5%. Aceasta taxa unica de 5 % este pentru a nu se timbra fiecare capat de cerere separat, lucru care ar duce la un procent mai mare.
Daca nu este asa, aveti dreptul de formulati cerere de reexaminare.
In cazul in care pensia dumneavoastra este mica si nu va puteti permite achitarea taxei, aveati posibilitatea de a formula cerere de ajutor judiciar.

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Luati legătură cu abocata si fie formulează cerere de reexaminare a taxei de timbru, fie solicitați ajutor public judiciar sub forma scutirii/ esalonarii diferenței de taxa.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.