Problema este urmatoarea: Am divortat de sotul meu dupa 20 ani de casnicie, la partaj am obtinut eu 1 ap cu 2 cam si el 1 ap cu 2 cam. Dupa 1 an si jumatate ne-am impacat dar fara sa mai facem acte la starea civila, dupa 1 an impreuna am luat un apartament cu 3 camere facut in 1982 ( eu am vandut ap. cu 2 camere luand pe el 12500E iar el a pus diferenta de 2500E). In prostia mea ca sa fiu corecta am incheiat act de vanzare cumparare, eu 80% si el 20$. (la notar el a zis ca nu este nevoie ca sa-i dau 20%, dar cum am zis ca sa nu fie el nedreptatit am facut-o). Dupa 1 an, sotul meu a plecat de acasa si s-a casatorit legal cu altcineva. Problema este ca eu locuiesc cu baiatul meu , el s-a casatorit cu o fata pe care fostul sot n-o place, vezi doamne ca este saraca, ca nu are nimic, ca vine in munca lui si multe altele, facandu-ne zile fripte . L-am rugat sa cedeze cei 20 % baiatului, dar nu vrea sub nicio forma spunandu-mi ca ma joaca el pe mine. As vrea sa ma povatuiti, va rog, cum trebuie sa procedez ca sa-i cumpar eu cei 20%, pt ca el nici asa nu vrea. Stiu ca trebuie sa-l dau in judecata, dar nu va veni. Spune ca sunt o proasta ca expertul va calcula la valoarea pietei de astazi (stiam si eu asta) si ca nu am cu ce sa-i platesc.Asta ca sa vedeti, el care nu a contribuit cu nimic la cresterea baiatului , nu i-a dat pensie alimentara, nu a contribuit cu nimic la tinerea lui in facultate etc. si nici nu l-a interesat de soarta lui. Va rog, deci, sa-mi raspundeti cum este mai bine sa fac. Cu multumiri anticipate. |
|