Forum avocaţi > Civil

Refuz iesire indiviziune imobil cumparat dupa divort

26-01-2017
Vizitator
Problema este urmatoarea:
Am divortat de sotul meu dupa 20 ani de casnicie, la partaj am obtinut eu 1 ap cu 2 cam si el 1 ap cu 2 cam. Dupa 1 an si jumatate ne-am impacat dar fara sa mai facem acte la starea civila, dupa 1 an impreuna am luat un apartament cu 3 camere facut in 1982 ( eu am vandut ap. cu 2 camere luand pe el 12500E iar el a pus diferenta de 2500E). In prostia mea ca sa fiu corecta am incheiat act de vanzare cumparare, eu 80% si el 20$. (la notar el a zis ca nu este nevoie ca sa-i dau 20%, dar cum am zis ca sa nu fie el nedreptatit am facut-o). Dupa 1 an, sotul meu a plecat de acasa si s-a casatorit legal cu altcineva. Problema este ca eu locuiesc cu baiatul meu , el s-a casatorit cu o fata pe care fostul sot n-o place, vezi doamne ca este saraca, ca nu are nimic, ca vine in munca lui si multe altele, facandu-ne zile fripte . L-am rugat sa cedeze cei 20 % baiatului, dar nu vrea sub nicio forma spunandu-mi ca ma joaca el pe mine. As vrea sa ma povatuiti, va rog, cum trebuie sa procedez ca sa-i cumpar eu cei 20%, pt ca el nici asa nu vrea. Stiu ca trebuie sa-l dau in judecata, dar nu va veni. Spune ca sunt o proasta ca expertul va calcula la valoarea pietei de astazi (stiam si eu asta) si ca nu am cu ce sa-i platesc.Asta ca sa vedeti, el care nu a contribuit cu nimic la cresterea baiatului , nu i-a dat pensie alimentara, nu a contribuit cu nimic la tinerea lui in facultate etc. si nici nu l-a interesat de soarta lui. Va rog, deci, sa-mi raspundeti cum este mai bine sa fac. Cu multumiri anticipate.
Răspunde
 27-01-2017

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Partajul si iesirea din indiviziune se face numai prin instanta, daca nu va intelegeti,
Deschideti actiune de partaj si iesire din indiviziune; nu conteaza daca el nu vine la proces. Important este ca va fi citat, apoi dupa administrarea probelor, instanta va pronunta o hotare si o veti pune in aplicare prin executor, daca el refuza in continuare.
Ar fi bine, ca macar actiunea sa o redacteze un avocat, daca nu aveti posibilitati financiare pentru angajarea unui avocat care sa va asiste si reprezinte in proces.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.