Forum avocaţi > Civil

Actiune de anulare a unui act de vanzare-cumparare

30-01-2017

Pentru un imprumut din martie 2014 cu termen de restituire martie 2015, garantat cu toate bunurile mobile si imobile dar imprumutatul instraineaza imobilul catre fiica sa care stia de imprumut si apoi aceasta il instraineaza la randul ei in februarie 2016 stiind ca se declansase urmarirea imobilului de catre executorul judecatoresc (desi exista o notare in cartea funciara care este radiata si necomunicata conform legii in max.30 zile ci abia dupa ce se face si a doua instrainare), se mai poate face ACTIUNE PAULIANA pentru anularea primului act de instrainare si in acelasi timp sau ulterior si a celui de-al doilea, despre care am aflat abia in ianuarie 2017 ?
Mai adaug faptul ca pentru radierea notarii de catre executor in CF privind imobilul in cauza am facut plangere conf.Leg.7/96 dar care a fost respinsa dar am facut apel (respins ca inadmisibil) judecat inainte de cererea de reexaminare (respins ca nefondat dar fara a lua in considerare motivele in incheire nefacandu-se nici cea mai mica referire la motivele pentru care am facut plangerea) si acum am facut recurs dar cred ca va fi si acesta respins. Ma gandesc sa nu fie prea tarziu deoarece imprumutatul a dat o declaratie in scris in fata avocatului ales ca nu are bunuri mobile si nici imobile si sa nu se prescrie.
Impotriva imprumutatului cat si a registratorului sef OCPI am depus plangeri penale din anul 2015 respectiv 2016 dar care se afla inca in lucru la Parchet.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.