Bună ziua, Am o garsonieră cumpărată cu credit prima casă şi am plecat temorar din ţară, aşa că am lăsat o cunoştinţă să locuiască şi să platesaca utilităţile. Acum vecini mei se tot leagă de fata pe care am lăsat-o... Au închis-o în afară blocului noaptea pentru că au dezactivat interfonul, au spus că e prostituată şi că vin prea mulţi bărbaţi la ea, au blocat-o în parcare (cu toate că înainte de a pleca am vorbit cu fiecare în parte şi au fost de accord a o lase a parcheze -fiecare locatar are cota parte din terenul din jurul blocului şi eu inclusiv, însă am zi a vorbesc). Încă de când m-am mutat ( a două persoană în bloc) nu m-am apucat a marchez ce loc de parcare vreau pentru că nu aveam maină atunci şi am zis că aştept a vorbesc cu vecini, iar acum când faţă care stă la mine are nevoie, nu vor a o lase. Au strâns semnături în alb de la 4 vecini(din 13) şi unul dintre ei s-a dus la poliţie. Fratele meu, căruia i-am făcut procura a adminitreze locuinţa, s-a dus a vadă despre ce e vorba le-a arătat poliţiştilor mesajele şi înregistrări telefonice vechi de mai bine de un an de când tot este aceată problema. Cât timp am fost în ţară nu m-am plâns de petrecerile lor date în fiecare week-end până dimineaţă şi le-am lăsat la dispoziţie boxa mea, pe care am cerut-o înapoi când am plecat. Mie nu îmi place a mă cert i nici a fiu implicată în astfel de conflicte, dar nici să mă agaseze zilnic pe mine, faţă care ta acolo şi familia mea. Unul dintre ei a spus ca are el un var care ar vrea sa stea si ca de ce nu vreau a il las? Ce mă sfatutiti sa fac? Multumesc frumos! |
|