Forum avocaţi > Civil

Vecini bagaciosi

01-02-2017

Bună ziua,

Am o garsonieră cumpărată cu credit prima casă şi am plecat temorar din ţară, aşa că am lăsat o cunoştinţă să locuiască şi să platesaca utilităţile. Acum vecini mei se tot leagă de fata pe care am lăsat-o... Au închis-o în afară blocului noaptea pentru că au dezactivat interfonul, au spus că e prostituată şi că vin prea mulţi bărbaţi la ea, au blocat-o în parcare (cu toate că înainte de a pleca am vorbit cu fiecare în parte şi au fost de accord a o lase a parcheze -fiecare locatar are cota parte din terenul din jurul blocului şi eu inclusiv, însă am zi a vorbesc).
Încă de când m-am mutat ( a două persoană în bloc) nu m-am apucat a marchez ce loc de parcare vreau pentru că nu aveam maină atunci şi am zis că aştept a vorbesc cu vecini, iar acum când faţă care stă la mine are nevoie, nu vor a o lase.
Au strâns semnături în alb de la 4 vecini(din 13) şi unul dintre ei s-a dus la poliţie. Fratele meu, căruia i-am făcut procura a adminitreze locuinţa, s-a dus a vadă despre ce e vorba le-a arătat poliţiştilor mesajele şi înregistrări telefonice vechi de mai bine de un an de când tot este aceată problema.
Cât timp am fost în ţară nu m-am plâns de petrecerile lor date în fiecare week-end până dimineaţă şi le-am lăsat la dispoziţie boxa mea, pe care am cerut-o înapoi când am plecat.
Mie nu îmi place a mă cert i nici a fiu implicată în astfel de conflicte, dar nici să mă agaseze zilnic pe mine, faţă care ta acolo şi familia mea. Unul dintre ei a spus ca are el un var care ar vrea sa stea si ca de ce nu vreau a il las?
Ce mă sfatutiti sa fac?

Multumesc frumos!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.