Ovidiu a scris pe 04-02-2017: Buna ziua, Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou de aproximativ 6 luni de zile;in contract se specifica" cu toate utilitatile "(gaz ,curent,apa..).mentionez ca in tot acest timp nu au reusit sa ne puna contor la curent iar curentul il avem de pe santier(faptul care ma deranjeaza este ca mi-au cerut sa le platesc o anumita suma pe luna fara sa imi dea vreo chitanta,plus ca, in fiecare zi se ia curentul)La Electrica mi s-a spus ca am nevoie de un proces verbal de instalare a curentului care ar fi trebuit sa mi-l dea constructorul dar bineinteles ca nu l-am primit.intrebarea este daca ii pot chema in instanta pentru nerespectarea contractului?sau macar unde as putea face o plangere. Va multumesc anticipat In situatia in care vânzătorul nu doreste soluționarea problemei incidente pe cale amiabilă, solutia este apelarea la concursul instanței de judecată. |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|