|
06-02-2017 |
 | Ionela Vizitator |
| buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, printre ei fiind si tatal meu. intentionez sa deschid succesiunea pt bunici, am contactat in acest sens ceilalti nepoti, doar 2 au fost de acord sa participe. cam ce costuri implica succesiunea la notar si ce costuri ar fi la notar? este vorba de 4,6 ha teren extravilan, o casa cu vaoarea de impozitare 24.600 lei. va multumeasc anticipat | |
|
|
|
06-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Costurile pentru dezbaterea succesiunii la notar sunt mult mai mici decat cele la instanta, insa daca nu va veti intelege cu ceilalti mostenitori in privinta impartirii mostenirii, va trebui sa va adresati instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
06-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Ionela a scris pe 06-02-2017: buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, printre ei fiind si tatal meu. intentionez sa deschid succesiunea pt bunici, am contactat in acest sens ceilalti nepoti, doar 2 au fost de acord sa participe. cam ce costuri implica succesiunea la notar si ce costuri ar fi la notar? este vorba de 4,6 ha teren extravilan, o casa cu vaoarea de impozitare 24.600 lei. va multumeasc anticipat Costurile la notar sunt de 1% din valoarea masei partajabile, insa trebuie sa va prezentati impreuna cu ceilalti mostenitori si sa cadeti de acord cu privire la valoarea bunurilor si forma in care acestea se vor imparti intre dvs. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
06-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Daca nu exista un acord in sensul celor aratate, partajul nu se poate realiza la notar si va trebui sa va adresati instantei, unde costurile sunt mai mari.(taxa de timbru 3%, expertiza evaluare, eventual onorar avocatial) | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
06-02-2017 |
 | Ionelle2000 Vizitator |
| Am adresele tuturor succesorilor, am anexa 23 de la primarie, pot sa merg la notar sa îi notificare prin posta cu confirmare de primire pe toți succesorii. Dacă am confirmarea ca i-am anunta și nu vîn ce se întâmplă. Mulțumesc | |
|
|
|
06-02-2017 |
 | Ionelle2000 Vizitator |
| buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: bunicii din partea tatalui au decedat amandoi, au avut 5 copii din care mai traieste doar 1, ceilalti 4 fiind decedati, printre ei fiind si tatal meu. intentionez sa deschid succesiunea pt bunici, am contactat in acest sens ceilalti nepoti, doar 2 au fost de acord sa participe. cam ce costuri implica succesiunea la notar si ce costuri ar fi la notar? este vorba de 4,6 ha teren extravilan, o casa cu vaoarea de impozitare 24.600 lei. Am adresele tuturor succesorilor, am anexa 23 de la primarie, pot sa merg la notar sa îi notificare prin posta cu confirmare de primire pe toți succesorii. Dacă am confirmarea ca i-am anunta și nu vîn ce se întâmplă? va multumesc anticipat | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |