Forum avocaţi > Civil

Cum sa obțin custodia copiilor???

09-02-2017

Buna ziua,va scriu in speranța ca ma puteți ajuta cu câteva sfaturi,am fost in concubinaj cu fostul meu timp de 7 ani,avem 2 copii ,(băieți 11 și 13 ani)de 6ani noi nu mai suntem împreuna,stabilind de comun acord ca,copiii sa rămână cu el,in acești 6ani le-am trimis bani,lucruri in casa ,am avut grija de ei,i-am vizitat de 2,3 ori pe an,acum a-și vrea sa îmi iau cu mine aici in Swiss copiii,fostul nu vrea ,nu e de-acord pentru ca o sa piardă sursa de venit,ce ma sfătuiți sa fac???problema este ca sunt și in criza de timp,daca nu reușesc sa aduc copiii aici in 2 luni ,băiatul ala mare n-o sa mai poată sa primească acte aici,,
Răspunde
 09-02-2017

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Nu aveti nici o sansa sa obtineti o hotarare judecatoreasca in 2 luni de zile, un eventual proces dureaza mult mai mult.
Avand in vedere ca minorii locuiesc de mult timp cu tatal lor, pentru ca instanta sa le schibe domiciliul, va trebui sa dovediti ca acest lucru este in interesul lor

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai indicat ar fi sa ajungeti la o intelegere cu fostul concubin, deoarece o actiune in instanta pentru stabilirea domiciliului minorilor la dvs dureaza destul de mult. De asemenea, situatia este destul de complicata, deoarece instanta din Romania nu poate stabili domiciliul minorilor intro alta tara.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Marina222 a scris pe 09-02-2017:
Buna ziua,va scriu in speranța ca ma puteți ajuta cu câteva sfaturi,am fost in concubinaj cu fostul meu timp de 7 ani,avem 2 copii ,(băieți 11 și 13 ani)de 6ani noi nu mai suntem împreuna,stabilind de comun acord ca,copiii sa rămână cu el,in acești 6ani le-am trimis bani,lucruri in casa ,am avut grija de ei,i-am vizitat de 2,3 ori pe an,acum a-și vrea sa îmi iau cu mine aici in Swiss copiii,fostul nu vrea ,nu e de-acord pentru ca o sa piardă sursa de venit,ce ma sfătuiți sa fac???problema este ca sunt și in criza de timp,daca nu reușesc sa aduc copiii aici in 2 luni ,băiatul ala mare n-o sa mai poată sa primească acte aici,,

Puteti incerca o actiune prin care sa solicitați instanței stabilirea domiciliului minorilor la dvs.. In functie si de pozitia aparatului si de probele administrare, instanța va decide in conformitate cu interesul superior al minorilor.
Insa, important de mentionat este faptul ca un proces de acest gen in Romania este imposibil sa se finalizeze in doar 2 luni. De regula soluționarea unor astfel de dosare durează până la un an.
In situatia dvs. la acest moment cel mai avantajos ar fi sa ajungeți la un acord cu tatăl minorilor.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.