Forum avocaţi > Civil

Actiuni respinse ca fiind nefondate

10-02-2017

0742933968
buna ziua , ma confrunt cu o situatie neplacuta la doua instante de judecata toate actiunile introduse au fost respinse ca nefondate si toate actiunile am fost reprezentata de avocat . ce inseamna cand 2 instante de judecata iti respinge actiunea ca nefondata si daca eu reclamanta am introdus actiunea si instanta mia respinso ca nefondata asta inseamna ca paratul a castigat ? unde gasesc si eu un avocat care sa stie codul civil si sa ma ajute ?
Răspunde
 10-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Faptul ca actiunea a fost respinsa ca nefondata, inseamna ca nu ati avut temei (motive relevante).
Nu insemna ca a castigat ceva parataul, ci ca nu s-au admis pretentiile dvs. in contradictoriu cu acesta. (probabil ca apararile din intampinarea paratului au determinat instanta sa pronunte aceasta solutie)
Daca paratul nu a formulat cerere reconventionala, instanta avea cum sa admita vreo solicitare expresa a acestuia.

Puteti consulta un alt avocat, care analizand documetele puse la dispozitie va poate comunica in concret eventuale solutii pentru problema dvs.
Consultati tabloul avocatilor din judet sau contactati un avocat de pe forum din judetul dvs.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
In primul rand trebuiesc vazute motivele si probele pe care s-a bazat cererea dvs, obiectul cererii si motivarea instantei pe care s-a bazat respingerea acestor actiuni.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-02-2017

0742933968
Este vorba de o persoana care și-a construit un magazin pe terenul meu care ulterior a fost al părinților mei pârâtul cu părinți mei si cu mine nu are nici un act , primăria nu a eliberat autorizație de construcție , clădirea nu se afla pe cartea mea de imobil el desfășoară activitate comercială fără a avea firma deschisă la adresa respectiva ce acțiune trebuie introdusă in aceasta situație ?
Răspunde
 10-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Aurelia10 a scris pe 10-02-2017:
Este vorba de o persoana care și-a construit un magazin pe terenul meu care ulterior a fost al părinților mei pârâtul cu părinți mei si cu mine nu are nici un act , primăria nu a eliberat autorizație de construcție , clădirea nu se afla pe cartea mea de imobil el desfășoară activitate comercială fără a avea firma deschisă la adresa respectiva ce acțiune trebuie introdusă in aceasta situație ?

La acest moment cine este proprietarul terenului, dvs sau părinții dvs?
Din descrierea dvs, apreciez ca solutia ar fi o actiune in revendicare imobiliară.

Trebuie văzute in concret documentele pe care le dețineți.
(acte de proprietate, hotărâri judecătorești, etc)

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2019
Vizitator
Este vorba de un dosar pentru recalcularea pensiei in conformitate cu o adeverinta eliberata de la locul de munca unde s-a platit in acord. Am trecut ca parate Casa Teritoriala de Pensii Galati si Casa Nationala de Pensii Publice Bucuresti, iar instanta a respins actiunea in contradictoriu cu parata Casa Nationala de Pensii Publice, ca fiind formulata impotriva unei persoane lipsite de calitate procesuala pasiva. Impotriva cui trebuia sa ma indrept?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.