Angela49 a scris pe 11-02-2017: Va multumesc ptr raspunsul acordat, dar la termenul de 1 an as avea nevoie de o lamurire. In 2003-2006 a fost un proces intre fratele meu si intre urmasii unchiului meu ( unul cel dintre 4 fratii care au fost chemati la partaj in 1973) acest unchii a mostenit un teren langa casa bunicii care a fost ocupat si folosit tot de fratele meu. Eu in aceste acte, apeluri, recursuri apar ca "reclamanta fara calitatea procesuala activa" iar urmasi unchiului ca "intervenient" . Ei pan la urma au castigat procesul. In acest proces a aparut o xerocopie de proasta calitate despre acest Certificat. Eu la vremea respectiva nu am citit acele hotarari si apeluri etc, fiindca verisori mei se aflau in proces cu fratele meu, am primit si eu din cand in cand cate un exemplar. Eu de vreo 2 saptamani am scos de la Archiva Notariala acel certificat, asa am recunoscut ca ce se afla pe xerocopia de foarte proasta calitate. In aceste aspecte cum se ia in considerare acel 1 an? Cu respect: Angela Vi s-a invocat in proces lipsa calitatii procesuale activa a dvs si a fost admisa de instanta? E ciudata formularea dvs...de fapt, e fara sens juridic... Oricum, daca ati fost parte in proces, atunci se presupune ca ati avut cunostinta de toate actele din dosar...faptul ca dvs nu le-ati citit din orice motiv nu va interesa instanta de judecata... |