Cristian a scris pe 12-02-2017: Bună ziua. Țin sa va spun ca sunt divorțat legal de 3luni de fosta mea soție cu care am un copil de 8 ani... As vrea sa deschid un partaj cu fosta soție , menționez ca în momentul de față am pe cineva cu care am și un copil de 5luni. Fosta mea sotie dorește sa se răzbune pe mine și a cerut tot ce ne aparține amandurora. Avem o casa care e pe numele meu și care locuiesc cu concubina mea și cu copilul meu de 5 luni, o mașină care e pe numele fostei soții dar care am avut un accident cu ea și a fost data ca dauna totala din care s-au săvârșit niște bani în valoare de 89 mil pe care si-a însușit ea și avem niște bunuri comune pe care sunt în casa părinților ei , specific ca ea sta cu copilul meu în vârstă de 8 ani la părinți. Va rog pe scurt sa-mi spuneți cam cum ar fi partajul ...Sunt îngrijorat de amenințările ei. Va multumesc Buna ziua, Spuneti ca "avem o casa care e pe numele meu"...din aceasta formulare nu se intelege daca aceasta casa este a dvs inainte de casatorie. Daca da, atunci aceasta casa nu e bun comun si nu se imparte la partaj. Masina de pe numele sotiei...a fost cumparata in timpul casatoriei sau in afara de catre sotie? Daca e in timpul casatoriei, e bun comun si banii care au rezulat din acele daune se vor imparti. In ceea ce priveste aurul de care mentionati intr-un mesaj ulterior, fosta sotie nu poate doar sa declare ca acesta este cadou...trebuie sa aiba si martori....sau daca l-ati achizitionat impreuna in timpul casatoriei, dvs puteti dovedi acest lucru. |