Forum avocaţi > Civil

Partajul

12-02-2017
Vizitator
Bună ziua. Țin sa va spun ca sunt divorțat legal de 3luni de fosta mea soție cu care am un copil de 8 ani... As vrea sa deschid un partaj cu fosta soție , menționez ca în momentul de față am pe cineva cu care am și un copil de 5luni. Fosta mea sotie dorește sa se răzbune pe mine și a cerut tot ce ne aparține amandurora. Avem o casa care e pe numele meu și care locuiesc cu concubina mea și cu copilul meu de 5 luni, o mașină care e pe numele fostei soții dar care am avut un accident cu ea și a fost data ca dauna totala din care s-au săvârșit niște bani în valoare de 89 mil pe care si-a însușit ea și avem niște bunuri comune pe care sunt în casa părinților ei , specific ca ea sta cu copilul meu în vârstă de 8 ani la părinți. Va rog pe scurt sa-mi spuneți cam cum ar fi partajul ...Sunt îngrijorat de amenințările ei. Va multumesc
Răspunde
 12-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Partajul reprezintă împărțirea bunurilor comune, inclusiv banii care au fost încasați în mod exclusiv de către soție.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2017
Vizitator
Am uitat sa va spun ca am avut niște aur la amanet... Din banii însușiți de la mașină , fosta mea soție a scos tot aurul pe care era pe numele meu, se poate depune o plangere? SAu și aurul acesta va fi iimpartit? Mă mai gândeam dacă va spune ca acest aur a fost oferit cadou pentru ea se va mai imparti? Mulțumesc
Răspunde
 13-02-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Cadourile nu se vor împărți.

Obiect al partajului vor fi atât bunurile cat si eventualele datorii comune.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-02-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Cristian a scris pe 12-02-2017:
Bună ziua. Țin sa va spun ca sunt divorțat legal de 3luni de fosta mea soție cu care am un copil de 8 ani... As vrea sa deschid un partaj cu fosta soție , menționez ca în momentul de față am pe cineva cu care am și un copil de 5luni. Fosta mea sotie dorește sa se răzbune pe mine și a cerut tot ce ne aparține amandurora. Avem o casa care e pe numele meu și care locuiesc cu concubina mea și cu copilul meu de 5 luni, o mașină care e pe numele fostei soții dar care am avut un accident cu ea și a fost data ca dauna totala din care s-au săvârșit niște bani în valoare de 89 mil pe care si-a însușit ea și avem niște bunuri comune pe care sunt în casa părinților ei , specific ca ea sta cu copilul meu în vârstă de 8 ani la părinți. Va rog pe scurt sa-mi spuneți cam cum ar fi partajul ...Sunt îngrijorat de amenințările ei. Va multumesc

Buna ziua,

Spuneti ca "avem o casa care e pe numele meu"...din aceasta formulare nu se intelege daca aceasta casa este a dvs inainte de casatorie. Daca da, atunci aceasta casa nu e bun comun si nu se imparte la partaj. Masina de pe numele sotiei...a fost cumparata in timpul casatoriei sau in afara de catre sotie? Daca e in timpul casatoriei, e bun comun si banii care au rezulat din acele daune se vor imparti.
In ceea ce priveste aurul de care mentionati intr-un mesaj ulterior, fosta sotie nu poate doar sa declare ca acesta este cadou...trebuie sa aiba si martori....sau daca l-ati achizitionat impreuna in timpul casatoriei, dvs puteti dovedi acest lucru.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.