|
17-02-2017 |
 | Mimi Vizitator |
| Mai intii, țin sa ma mulțumesc din suflet tuturor avocaților care mi-ați răspuns. Am mai spus-o pe acest site , m-ați ajutat mai mult d-voastră cu sfaturile date pe acest site , decit avocații mei plătiți. In procesul cu asoc.de prop. pe care l-am cîștigat ,dar acestia au acerut apel, vreau sa știu daca pot cere expertiza judiciar contabila in apelul lor, avind in vedere ca in acțiunea depusa de mine la prima instanța , inițial am cerut expertiza , dar apoi am renunțat la proba cu experixa contabila judiciara . ( nu eu, avocata mea , dar asta-i alta poveste) Mii de mulțumiri. | |
|
|
|
17-02-2017 |
 | Mihaela Vizitator |
| Buna ziua, Si eu urmez sa dau in judecata Asociatia de Proprietari. Ma ajutati sa formulez cererea de chemare in judecata ? Multumesc mult | |
|
|
|
17-02-2017 |
| Mimi a scris pe 17-02-2017: Mai intii, țin sa ma mulțumesc din suflet tuturor avocaților care mi-ați răspuns. Am mai spus-o pe acest site , m-ați ajutat mai mult d-voastră cu sfaturile date pe acest site , decit avocații mei plătiți. In procesul cu asoc.de prop. pe care l-am cîștigat ,dar acestia au acerut apel, vreau sa știu daca pot cere expertiza judiciar contabila in apelul lor, avind in vedere ca in acțiunea depusa de mine la prima instanța , inițial am cerut expertiza , dar apoi am renunțat la proba cu experixa contabila judiciara . ( nu eu, avocata mea , dar asta-i alta poveste) Mii de mulțumiri. În funcție argumentația din apel aveți sau nu interesul să solicitați efectuarea unei expertize contabile. Oricum, chiar dacă cereți așa ceva, instanța de judecată va fi aceea care consideră dacă administrarea probei este utilă și relevantă pentru soluționarea cauzei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
17-02-2017 |
 | Avocat Urian Georgiana ✓ BRASOV 0754861299 georgiana.urian@yahoo.com
|
| Mimi a scris pe 17-02-2017: Mai intii, țin sa ma mulțumesc din suflet tuturor avocaților care mi-ați răspuns. Am mai spus-o pe acest site , m-ați ajutat mai mult d-voastră cu sfaturile date pe acest site , decit avocații mei plătiți. In procesul cu asoc.de prop. pe care l-am cîștigat ,dar acestia au acerut apel, vreau sa știu daca pot cere expertiza judiciar contabila in apelul lor, avind in vedere ca in acțiunea depusa de mine la prima instanța , inițial am cerut expertiza , dar apoi am renunțat la proba cu experixa contabila judiciara . ( nu eu, avocata mea , dar asta-i alta poveste) Mii de mulțumiri. Avand in vedere faptul ca instanța de fond a admis actiunea dvs fara a fi necesara administrarea probei cu expertiza, apreciez ca nu va fi necesara administrarea acestei probe nici in calea de atac. Insa, asteptati comunicarea apelului, iar dupa analizarea acestuia veti stabili daca este necesara o astfel de proba pentru sustinerea pozitiei dvs, a dispozițiilor identificate in hotararea apelata si implicit in sustinerea respingerii apelului declarat. Daca apreciati ca se impune administrarea probei, aceasta poate fi cerută prin întâmpinare, insa cu siguranta instanța de apel este cea care va aprecia si va decide cu privire oportunitatea administrării acesteia. | Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. | |
|
|
|
|
18-02-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mimi a scris pe 17-02-2017: Mai intii, țin sa ma mulțumesc din suflet tuturor avocaților care mi-ați răspuns. Am mai spus-o pe acest site , m-ați ajutat mai mult d-voastră cu sfaturile date pe acest site , decit avocații mei plătiți. In procesul cu asoc.de prop. pe care l-am cîștigat ,dar acestia au acerut apel, vreau sa știu daca pot cere expertiza judiciar contabila in apelul lor, avind in vedere ca in acțiunea depusa de mine la prima instanța , inițial am cerut expertiza , dar apoi am renunțat la proba cu experixa contabila judiciara . ( nu eu, avocata mea , dar asta-i alta poveste) Mii de mulțumiri. In primul rand trebuie vazute motivele pt care paratii contesta hotararea data pe fond, iar in functie de motivele de apel invocate, veti solicita administrarea probelor pe care le considerati necesare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |