Forum avocaţi > Civil

Divort

17-02-2017
Vizitator
Buna seara,sotul meu a înaintat cerere de divorț mi-au trimis de la tribunal instiintate dar postarita nu mi-a dat plicurile ci le-a trimis inapoi,daca nu m-am prezentat la tribunal ce se poate întîmpla?
Răspunde
 17-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Cristea Leana Violeta a scris pe 17-02-2017:
Buna seara,sotul meu a înaintat cerere de divorț mi-au trimis de la tribunal instiintate dar postarita nu mi-a dat plicurile ci le-a trimis inapoi,daca nu m-am prezentat la tribunal ce se poate întîmpla?

Daca ati fost legal citata procesul se judeca si in lipsa dvs.
Verificați pe portalul instantelor de judecata care este stadiul dosarului dvs.? (Căutați dupa numărul dosarului sau dupa numele dvs)
Puteti eventual să mergeți si la Arhiva Judecătoriei unde este pe rol dosarul sa va interesati de stadiul acestuia, sa il studiați si sa vedeti ce s-a intamplat si ce e de facut in continuare?
Aveti copii minori?
Aveti bunuri de împărțit?
Aveti cunostinta in concret de continutul cererii de chemare in judecată?

Puteti apela si la un avocat care sa va ajute cu studiul dosarului sau poate chiar si cu reprezentarea intereselor in fata instanței.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Divortul se poate pronunta si in lipsa dvs, insa este de preferat sa va prezentati si sa va asigurati apararile necesare. Posibil sa fi primit actele de procedura pentru a va da posibilitatea sa formulati intampinare, motiv pentru care va trebui sa mergeti la arhiva pentru a ridica inscrisurile.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2017
Vizitator
Buna ziua,nu avem copii nici bunuri de impartit deoarecec nu avem bunuri comune.
Dar daca nu ma prezint deloc ce se poate intampla?
Si la cat timp de la data sentinta mi se va trimite certificatul.de divorț?
Multumesc frumos pentru raspuns.
Răspunde
 18-02-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Durata dosarului e in funcție de cum se indeplineste sau nu procedura, de probele ce se vor administra etc.

Acasa primiti comunicarea hotărârii nu un certificat de divort, hotarare pe care va trebui sa o legalizati.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Doar reclamantul este obligat să se prezinte personal la un proces de divorț, pârâtul (adică dvs) nu sunteți obligată să vă prezentați, astfel că divorțul se poate pronunța și în lipsa dvs. Procesul poate dura câteva luni sau un timp mai mare (dacă procedura de citare cu dvs nu s-a efectuat în mod normal și este nevoie de citare prin mica publicitate sau, eventual, prin numirea unui curator special).

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.