Cristea Leana Violeta a scris pe 17-02-2017: Buna seara,sotul meu a înaintat cerere de divorț mi-au trimis de la tribunal instiintate dar postarita nu mi-a dat plicurile ci le-a trimis inapoi,daca nu m-am prezentat la tribunal ce se poate întîmpla? Daca ati fost legal citata procesul se judeca si in lipsa dvs. Verificați pe portalul instantelor de judecata care este stadiul dosarului dvs.? (Căutați dupa numărul dosarului sau dupa numele dvs) Puteti eventual să mergeți si la Arhiva Judecătoriei unde este pe rol dosarul sa va interesati de stadiul acestuia, sa il studiați si sa vedeti ce s-a intamplat si ce e de facut in continuare? Aveti copii minori? Aveti bunuri de împărțit? Aveti cunostinta in concret de continutul cererii de chemare in judecată? Puteti apela si la un avocat care sa va ajute cu studiul dosarului sau poate chiar si cu reprezentarea intereselor in fata instanței. |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|