|
18-02-2017 |
 | BFX
|
| Buna ziua, De cel putin 9 ani in asociatia de proprietari nu se respecta nici legea 230, nici drepturile mele, de catre presedinti diversi care sunt manipulati de un administrator batran, barfitor si profitor. El instiga la nerespectarea legilor. Astfel, presedintii nu primesc nici un fel de corespondenta de la mine, refuza sa raspunda la contestatii lista intretinere, la orice, de fapt. Pur si simplu fac abuzuri mari de functie. Nimeni din bloc nu doreste sa fie presedinte si de aceea se abuzeaza la greu. Acum, va rog, intrebarea mea este: sa chem in judecata se poate doar pe presedinte? Pentru ca nu mi se pare corect ca un bloc intreg sa plateasca pentru un abuziv care face ilegalitati. El se ascunde sub poala asociatiei si avocatii vor fi platiti din banii tuturor ca sa il apere pe el. De fapt, pe acel administrator. Primaria nu le face nimic, cum bine stiti ca oti fi incercat si dvs. cu primaria pentru unii clienti ai dvs. Deci...? Asociatia sau se poate presedintele singur? De asemenea, m-ar ajuta sa stiu cat este taxa de timbru judiciar pentru actiune Obligatia de a face. Va multumesc. | |
|
|
|
18-02-2017 |
| Ce anume doriti sa solicitati in instanta ? Ca sa stim cine are calitate procesuala pasiva si tipul de acțiune spre a putea informa vis a vis de taxa de timbru. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
20-02-2017 |
 | BFX
|
| Multumesc doamna avocata Gerber, Doresc sa solicit: 1. Sa mi se dea neconditionat copii dupa actele asociatiei 2. Sa fie obligat sa raspunda la corespondenta presedintele pentru ca nu raspunde, nici contestatie la intretinere nu o ia in seama si nu raspunde 3. Sa fie obligat sa ia masuri cf legii 230 de a ingriji blocul care acum e in paragina, de a concedia administratorul puturos si a aduce un om muncitor 4. Sa completeze al zi cartea de imobil 5. Sa ia masuri conform regulamenului de ordine interioara al asociatiei 6. Sa afiseze la avizier contul asociatiei ca sa poata lumea plati la banca 7. Sa se faca o expertiza financiara la asociatie pentru ca administratorul umfla cifrele Veti spune, stiu, ca unele le rezolva primaria. Tocmai ca nu le rezolva, paseaza la alegeri de nou presedinte si la instanta. Asta face primaria!!! Doar stim cu totii. Acest presedinte are 3 luni, e nou, toti care se perinda sunt intstruiti la fel de puturosul si panarama barfitoare de administrator si nu fac nimic. Deci, ce alta solutie VIABILA exista? Plangerea penala e o gluma, procurorii claseaza tot... | |
|
|
|
20-02-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| BFX a scris pe 20-02-2017: Multumesc doamna avocata Gerber, Doresc sa solicit: 1. Sa mi se dea neconditionat copii dupa actele asociatiei 2. Sa fie obligat sa raspunda la corespondenta presedintele pentru ca nu raspunde, nici contestatie la intretinere nu o ia in seama si nu raspunde 3. Sa fie obligat sa ia masuri cf legii 230 de a ingriji blocul care acum e in paragina, de a concedia administratorul puturos si a aduce un om muncitor 4. Sa completeze al zi cartea de imobil 5. Sa ia masuri conform regulamenului de ordine interioara al asociatiei 6. Sa afiseze la avizier contul asociatiei ca sa poata lumea plati la banca 7. Sa se faca o expertiza financiara la asociatie pentru ca administratorul umfla cifrele Veti spune, stiu, ca unele le rezolva primaria. Tocmai ca nu le rezolva, paseaza la alegeri de nou presedinte si la instanta. Asta face primaria!!! Doar stim cu totii. Acest presedinte are 3 luni, e nou, toti care se perinda sunt intstruiti la fel de puturosul si panarama barfitoare de administrator si nu fac nimic. Deci, ce alta solutie VIABILA exista? Plangerea penala e o gluma, procurorii claseaza tot... Buna ziua, Avand in vedere natura solicitarilor dvs., trebuie sa chemati in judecata Asociatia de Proprietari, intrucat aceasta are calitate procesuala pasiva in aceasta cauza. In ceea ce priveste presedintele asociatiei, puteti formula plangere penala pentru delapidare si abuz in serviciu. Daca doriti sa il schimbati din aceasta calitate, trebuie sa convocati o adunare a proprietarilor pentru a vota aceasta chestiune. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
20-02-2017 |
 | BFX
|
| Multumesc. Asociatia va plati pentru un abuziv. Cunoastemmmmm ca pot fi alesi altii, problema e ca acest sfat nu e bun la romani! Nimeni nu vrea sa se bage la munca in Romania si mai ales neplatita ca la noi nu se plateste. Ce e in afara usii lor, e inexistent. Iar cu penalul... vad ca sunt facut scapati unii cu fapte grele darmite un presedinte de bloc... | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |