Forum avocaţi > Civil

Litigiu cu sora mea,concubinul sorei si mama mea

18-02-2017
Vizitator
Buna ziua.Sunt Ionut,48ani locuiesc la tara impreuna cu mama sora si concubinul ei .In urma cu 8 ani sora mea mai mica cu 4 ani,a intrat in relatie de concubinaj cu un nepot al unui vecin. Acesta provine dintr-o familie dezorganizata are mai multi frati,este cunoscut in zona facand multe probleme.Sustinand ca nu are unde locui,a venit sa locuiasca cu noi in curte.Din acel moment viata mea a devenit un calvar in sensul ca prin santaj emotional a reusit sa o determine pe mama si sora mea sa faca el toate regulile in curte.Mentionez ca acest concubin este mai mic decat sora mea cu vreo 8 ani,in momentul de fata are vreo 36 ani.Cu abuz de putere a demolat si modificat un grajd transformandu-l in cotet de porumbei,el fiind columbofil.In toti acesti ani tot prin abuz a descompletat fara acordul meu toate componentele unui autoturism cate apartinuse bunicului meu,sistematic au disparut din curte multe scule si diferite piese si materiale.Tot cu abuz de putere vine cu diferiti asa zisi prieteni si frati ai lui si fac scandal incercand sa ma intimideze si sa ma ameninte. Intrebarea mea este cum pot sa ma apar legal de acest concubin,ce pot face in acest caz ca el ne comanda pe toti si noi trebuie sa il stim de frica. Va multumesc!
Răspunde
 19-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să-i faceți plângere penală pentru amenințare. Mai mult de atât nu prea aveți ce să faceți deoarece concubinul este tolerat de către sora și mama dvs.
Poate puteți spune dacă dvs sau sora dvs aveți un drept de proprietate al imobilului și în ce cote. S-a făcut succesiunea de pe urma bunicilor sau a tatălui dvs?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Situatia este destul de delicata, deoarece actiunea pentru a-l evacua din imobil trebuie introdusa de catre proprietari. Faceti succesiunea de pe urma bunicului, iesirea din indiviziune, iar ulterior, daca veti dobandi calitatea de proprietar, puteti sa-l actionati in judecata. De asemenea, daca sustrage bunuri din imobil, aveti posibilitatea sa formulati o plangere penala impotriva acestuia pentru savarsirea infractiunii de furt.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 19-02-2017
Vizitator
Am fost la notar,am dezbatut succesiunea conform testamentului,mama are 1/3,sora tot 1/3 si eu tot 1/3 din casa,curte,si anexe.Avem toti cote egale.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.