Forum avocaţi > Civil

Inchidere cont

19-02-2017

Am stat cu o fata in concubinaj 10 ani in timpul acesta eu aveam un credit la banca pe care urma sa il termin in 2015. Aproape de finalul creditului am refinantat la insistentele ei urmand sa ii dau 5000 lei pentru constructii la casa . Asta fiind prin 2014. Apoi mai tarziu a vrut o noua refinantare . Se putea refinanta doar daca imi inchidea mie contul si apoi sa o girez eu .Asa a si facut a inchis contul meu apoi am girat si a obtinut un credit cu o rata de 1150 lei .dupa ce sia vazut banii a incheiat relatia cu mine .nu asta e problema doar ca acum vrea sa ii dau 600 lei si eu la rata .vreau sa mentionez ca toti banii din credite au mers la ea . Ma poate obliga cineva sa ii dau jumatate din rata din moment ce acest lucru nu e mentionat nicaieri. A fost atentionata de cei de la banca in momentul cand mi-a inchis contul daca e constienta ce face.Multumesc
Răspunde
 19-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Nu vă obligă nimeni să-i dați jumătate din rată dar dacă ea nu va plăti banca vă va obliga la restituirea creditului și vă va executa dacă este cazul.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.