Elena a scris pe 19-02-2017: Buna ziua am si eu o intrebare .parinti mei mi-a dat casa cu clauza de intretinere nu specifica in act .act de vinzare cumparareci doar clauza de intretinere. Parinti sunt decedati amandoi.eu nu ma mai inteleg cu sotu si doresc sa divortez si vreau sa stiu daca are si el dreptul la casa daca suntem amandoi in acte.va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns de la dumneavoastra Daca bunul este dobandit in timpul casatoriei, da, si sotul are un drept cu privire la respectivul imobil. Chiar daca bunul este de la parintii dvs., sotul figureaza in acte si mai mult decat atat amandoi ati prestat obligatia de intretinere in favoarea parintilor dvs.. Intretinerea a fost asigurata de catre dvs si sotul dvs. din bani comuni. (orice bun, venit, etc. dobandite in timpul casatoriei sunt bunuri comune) |
Avocat Urian Georgiana - BRASOV tel: 0754 861 299 e-mail: georgiana.urian@yahoo.com Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a. |
|
|