Forum avocaţi > Civil

Recurs pensie minor

21-02-2017
Vizitator
Sunt plecat în Spania,de 3ani,s-a terminat procesul de divort si stabilire pensie minor.S-a obtinut un document cu veniturile mele,dar cu 3 luni înaintea terminarii acestui proces eu nu mai lucrez.Am depus la dosar acte cu lichidarea la zi de unde am lucrat,dar instanta a hotarât o pensie de întreținere mai mare de 25%(am un fiu de 4 ani).Ce pot face ?Trebuie platit din nou avocatul?Mulțumesc
Răspunde
 21-02-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati o noua actiune in instanta pentru diminuarea pensiei de intretinere a minorului sau daca sunteti in termen pentru formularea caii de atac, atacati solutia din fond, solicitand stabilirea pensiei de intretinere datorata minorului la valoarea actuala a venitului net/lunar realizat. In cazul in care nu mai realizati venituri, pensia se va stabili raportat la salariul minim pe economie.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2017
Vizitator
Multumesc pentru raspuns.Lucrez tot în Spania ,dar nu lucrez cu contract.
Răspunde
 21-02-2017
Vizitator
Florin a scris pe 21-02-2017:
si mă încadrez în termenul de 30 de zile
Răspunde
 21-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com

Formulati apel împotriva hotărârii.
Solicitați modificarea in parte a sentinței, in ceea ce priveste cuantumul obligației de întreținere. Motivați solicitarea si depuneri dovezi in sensul celor susținute.

Daca apreciati ca puteti sa declarați singur calea de atac si va reprezentați singur interesele in instanța, nu este necesar sa apelați la serviciile unui avocat si implicit sa achitați în onorariu.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2017

BRASOV
0754861299
georgiana.urian@yahoo.com
Avocat Urian Georgiana a scris pe 21-02-2017:

Formulati apel împotriva hotărârii.
Solicitați modificarea in parte a sentinței, in ceea ce priveste cuantumul obligației de întreținere. Motivați solicitarea si depuneri dovezi in sensul celor susținute.
Însă, in situatia in care apelul dvs va fi admis vi se vor acorda si cheltuielile de judecată ocazionate de judecarea acestuia.

Daca apreciati ca puteti sa declarați singur calea de atac si va reprezentați singur interesele in instanța, nu este necesar sa apelați la serviciile unui avocat si implicit sa achitați în onorariu.

Avocat Urian Georgiana - BRASOV
tel: 0754 861 299
e-mail: georgiana.urian@yahoo.com

Asistenta juridica si reprezentare in domeniul dreptului penal, familiei, civil, comercial, muncii s.a.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-02-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Sunt plecat în Spania,de 3ani,s-a terminat procesul de divort si stabilire pensie minor.S-a obtinut un document cu veniturile mele,dar cu 3 luni înaintea terminarii acestui proces eu nu mai lucrez.Am depus la dosar acte cu lichidarea la zi de unde am lucrat,dar instanta a hotarât o pensie de întreținere mai mare de 25%(am un fiu de 4 ani).Ce pot face ?Trebuie platit din nou avocatul?Mulțumesc

Formulați o nouă acțiune având ca obiect diminuarea pensiei de întreținere, începând cu data cererii. Trebuie să dovediți că acel contract de muncă a încetat și nu mai aveți acele venituri. Oricum, chiar dacă nu achitați pensia, nu puteți fi acuzat de infracțiunea de abandon de familie deoarece dvs nu mai aveți posibilitatea de plată.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.